2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
۷و ۳ که عالیه قربونت برم حتما بالاترم میره روز چند هستی؟ دارو چی میخوری؟

ممنونم که دلگرمم میکنین😘😘😘 الهی خدا هزار بار بیشتر انرژی بده بهتون💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره همون سه خطیه انشالله بهترینا اتفاق میفته عزیزم مگه مامان سوفی با ۷ مثبت نشد اون بالاسری باید ...

ممنونم عزیز دلم. اره واقعا همه چی ب خواست خداست.

نمیدونم چرا اینقد سختگیری می کنن. ان شاالله تا شنبه بالا بره نیاز نشه ب پی آر پی.

وای فک کن من ساعت ۱۴ امتحان دارم هنوز تو خیابونا دنبال دارو ام🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره . تو برگه داخلش هم نوشته نیاز ب هواگیری نیس. بعد تموم شدن تزریق ی دقیقه پنبه یا پد الکلی رو روش ...

ممنون عزیزم استراحت کافی پیاده روی ملائم و خوردن آب تا شنبه بالا میره. آرام بخش بخور شب ها خوب بخوابی. قطعا بالا میره تا شنبه

خدایا شکرت
اره همون سه خطیه انشالله بهترینا اتفاق میفته عزیزم مگه مامان سوفی با ۷ مثبت نشد اون بالاسری باید ...

ان شاالله شمام هر چه زودتر انتقال بدی و مثبت بشی🤩🤩🤩

ممنون عزیزم استراحت کافی پیاده روی ملائم و خوردن آب تا شنبه بالا میره. آرام بخش بخور شب ها خوب بخواب ...

وای ممنون ک گفتی آرامبخش چی بخورم؟ یادم رفت قرار بود بگم ب دکتر.

دیشب اصلا نتونستم بخوابم. سردرد شدید داشتم. فک کن تا نزدیکیای ۵ صبح بیدار بودم. ازونورم ی بار برا نماز بیدار شدم ی بارم ۸ بیدار شدم ک بیام دکتر.

شب خوابم خیییلی بهم خورده.

آره خیلی وروجکه خدا قسمت خودت کنه یکی عین وروجک بابایی من، از همون تو اعلام کرده شدیدا باباییه، حالا ...

نیلدا جون من پسرم برعکس پسر تو بود. یعنی باباش میومد باش حرف میزد به طرز عجیبی ساکت میشد و تکون نمیخورد . شوهرم که میرفت من باش حرف میزدم شروع میکرد به ورجه وورجه کردن. الان که دنیا اومده شدیدا باباییه و منو اصلا تحویل نمیگیره. 

خودتو آماده کن بدنیا اومد کاملا عکس الانش بشه،

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پرسیدم. گف نه آمپول استرادیول چون حیلی قویه ریسکش بالاست . خطر لخته شدن خون و‌‌‌ ... بسشتره توش. ننو ...

ن بابا میرسه مطمعنم بیشترم میشه تازه از هشت نازک که نمیشه دیگهدخترررر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ذخیرت چنده ؟ دی اف ای اونموقع از ۳۶شد ۱۴ بخاطر همین پشیمونم کاش تا شرایطم اوکی بود میکرو کرده بودم& ...

چجوری یخ گزاشتی نه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها یه سوال لطفا اگه میدونید جواب بدید کسی که تو یه بسته ۳ تا جنین فریز داشته باشه موقع انتقال ...

عزیزم من بسته هام سه تایی بودن. دفعه اول و دوم دوتا انتقالل میدادن اون یکی دیگه رو اگه میدیدن رشدش خوبه باز فریز میکردن. چون بعد از هر بار انتقال بهم میگفتن دیدیم رشدش و کیفیتش  خوبه تو همون چند ساعت باز فریز کردیم. و هزینه جدا ازمون گرفتن بخاطر فریز دوباره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
وای ممنون ک گفتی آرامبخش چی بخورم؟ یادم رفت قرار بود بگم ب دکتر. دیشب اصلا نتونستم بخوابم. سردرد شد ...

دکتر بیهوشی رویان بهم لورازپام ۱ داده بود برا شب انتقال. 

خدایا شکرت
چجوری یخ گزاشتی نه

اب معنی کوچیکا گذاشتم فریزر صب وشب بمدت ربع ساعت از رو شلوار میذاشت رو ب ی ض ه ها 

تا ۶ماه مغزیجات 

هرروز ۵نوع میوه 

روغن حذف 

رب فقط خونگی 

کنسرو حذف 

بطری پلاستیکی حذف 

تخلیه یک روز در میان (یا نزدیکی یا تخلیه با روش های دیگه)