2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
عزیزم اگه منظورت hmg هستش بله میتونی همزمان با سینال تزریق کنی و عصرها بهتره زده بشه اما ستروتاید ی ...

شما ای وی اف تعیین جنسیت بودین؟ کدوم مرکز رفتین

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۰ تا تخمک و ۱۶ تا جنین

من ۱۹ تخمک و ۱۲ جنین !ماشالا برا شما تعداد بهتر بوده !تعیین جنسیت هستین ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
گلم میگم من پریروز ک هیسترو کردم  ببخشی ولیهمون تاشبش خون آبه داشتم رو پدم.دیگه دیروز نداشتم ک ...

اره عزیزم طبیعیه من تا 5-6 روز داشتم و کم کم قطع شد. اگه موعد  پریودیت نیس. خون زخمه از رحم. مشکلی برا نماز خوندن نیس.فقط باید موقع نماز خوندن تمیز باشید و خون رو لباس یا پد نباشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه تیکه ازت اومد فقط درسته ، من بعد ای وی ابم سه تا تیکه بزرگ اومد این یعنی سه تا بودن نه

اره یه تیکه بود.

والا نمیدونم اصلا اون جنین بود یا نه. دو تا نظر متفاوت دادن یکی میگفت جنین بوده ولی دکتر خودم میگف خارج رحمی جنین دفع نمیشه و اون اندومتر و... ی همچین چیزی بوده نه جنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستانی‌که‌میرن‌رویان

توروخدامنوراهنمایی‌کنید

شوهرم‌ماه‌قبل‌آزمایش‌داد

ویزیت‌دکترحسینی‌شد

نه‌دارویی‌داده‌نه‌چیزی

گفته‌یه‌ماه‌دیگ‌‌‌‌‌‌بیابازآزمایش

حالا‌امروززنگ‌زدم.میگن‌نوبت‌نداریم

اینترنتی هم‌نمیتونم‌بگیرم

چیکارکنم‌‌پس من😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکترا که اعتقادی به مکمل ندارن خیلی عزیزم، خودت بگیر بخور همشون مکمل هستن و ضرری ندارن و کمک میکنن ک ...

باشه‌عزیزم

فعلا‌همسرم‌برامعدش‌دارومیخوره

میگم‌این‌داروهاش‌تموم‌شه‌مکمل‌شروع‌کنم

تغذیه‌ای‌فعلا‌تقویتش‌میکنم

عزیزم‌شمارویان‌رفتی‌تاحالا؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

داروی معجزه ی دارویی

سلام ممنون  از تک تک شما عزیزان همراه که با اد کردن دوستانتون به ما انرژی میدهید😍 ....خیر مقدم به شما دوستان جدید...این گروه برای معرفی شیاف گیاهی درمانگر  ...که کاربردهای زیادی دارد از جمله رفع عفونت های رحمی ..کیست ..تنبلی تخمدان ..چسبندگی و فیبروم و .....این شیاف کاملا از داروهای گیاهی درست شده و هیچ ضرری ندارد ...خانمای گلی که به سلامتی شون  اهمیت می‌دهند و شیاف درمانگر  رو انتخاب میکنن برای راهنمایی و اعلام مشکلشون به پیوی  تماس بگیرند .۰۹۱۵۳۸۵۱۸۴۶..ممنون از اعتماد و همکاری شما عزیزان ..سلامتی شما آرزوی ماست 🌷

دکتر طب سنتی از روی مچ دست بیماری هارو میفهمه

ممنون گلم پس برای قلب چند هفته باید رفت ؟

خواهش عزیزم شش هفته تا هشت هفته زمان دیدن قلب جنین هست اکثرا همون شش هفته دیده میشه ولی برای بعضی ها هم شده که شش دیده نشه هفت هفته یا هشت هفته دیده بشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
گفت طبق نظر دکترته ۲ الی سه هفته دیگه

ساراجان‌سلام

خوبی.نی‌نیمون‌خوبه؟

میگم‌این‌رویان‌چقدرمسخره‌هس

اولین‌بارکه‌رفتیم‌نمونه‌دادیم.شوهرم‌ویزیت‌مردان شد

دکترش‌معاینه‌کرده.هیچیم‌نگفته..داروهم‌نداده

رفته‌پیش‌مشاور‌‌براش‌آزمایش‌نوشته‌یک‌ماه‌دیگ

منشیش‌‌گفته‌بود‌‌سه‌هفته‌مونده‌به‌آزمایش

زنگ‌بزن‌نوبت‌بگیر‌.امروززنگ‌زدم‌‌میگه‌این‌ماه‌پرهس

میگم‌چی‌کنم‌میگه‌هیچی..

میگم‌به‌نظرت‌نمیشه‌بایه‌دکتردیگ‌‌‌ویزیت‌بشه

چه‌فرقی‌میکنه‌آخه..

دکترش‌فقط‌دوشنبه‌هاس

منم‌حرصم‌درمیاد.نه‌دارویی‌داده‌نه‌چیزی

یه‌ماه‌دیگ‌معجزه‌میشه‌مگه.

چیکارکنم‌به‌نظرت

اصلا‌آزمایش‌تکرارنکنیم‌چی‌میشه؟