2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون‌عزیز ذخیرم‌۱‌.۹۵‌ من‌خودم‌فعلا‌اسیدفولیک‌میخورم دکترم‌هیچی‌نداده‌فعلا به‌شوهرم‌هم‌اسیدفولی ...

دکترا که اعتقادی به مکمل ندارن خیلی عزیزم، خودت بگیر بخور همشون مکمل هستن و ضرری ندارن و کمک میکنن کیفیت تخمک و اسپرم بالا بره، اسید فولیک عزیزم تاثیر آنچنانی رو کیفیت اسپرم نداره دی هم زیاد به همسرت نده ویتامین‌هایی بده که رو کیفیت اسپرم تاثیر بذاره مثله اسپریژن 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد حالتو میفهمم عزیزم   . منم وقتی دومین بار که خارج رحمی شدم با هر بار پایین اومدن بتا خدارو ...

alaae جون من خون پریودی دارم امروز رفتم سونو گفت توی لوله ی رحم است فکر کنم گفت حدود ۲ سانت است رفتم نشون دکتر دادم گفت بتات که داره میاد پایین لازم نیست که بستریت کنم و دارو بهت بدم.دکتر گفت اگر یه وقت دردت گرفت بیا بیمارستان

خیلی دارم میترسم یه وقت خدای نکرده مثل سریه قبلی بشه 

شماها چیکار ها کردی که جذب شد خیلی میترسم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
کیوتن صد میدادی به شوهرت 

دکتر برای خودم 100 نوشته بود اما من 30 پیدا کردم همون 3 تا میخوردم اما به همسرم 2 تا میدادم، اگه 100 پیدا کنید خیلی خوبه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون خدا نی نی توی دلتو برات حفظ کنه عزیزم ببینید من چرا نگران شدم یکی از دوستان اینجا گفتن توی ...

عزیز دلم قرار نیست که یه اتفاقی برای کسی افتاده شما اینجا استرس بگیرید اینجاییم که از تجربه هم استفاده کنیم دیگه

شما نباید مقایسه کنی عزیزم، من تو 6 هفته رفتم سونو نه جنین بود نه قلب نه حتی کیسه زرده ساک خالیه خالی، دکتر بهم گفت امید نبند بهش اما 8 هفته رفتم هم جنین بود هم قلب داشت خیلیا اینجا تو 5 هفته هم ضربان قلب دیدن پس میبینی هیچی قابل قیاس نیست

اوایل درد طبیعیه رحم داره جا باز میکنه شما درد داری

چشمممم عزیزم میگم یه ادم قوی که داره تلاش میکنه خداحفظش کنه گل پسرمون رو, فکرکنم تو زایمانم میکنی و ...

ایشالله زایمانم میشه مساوی با خبر مثبت شدن تو، الهی آمین

اخی راس میکی عزززم .؟....چقدر خوشحالم برات مبارکه گلم ...ایشالله خدا نگهدارش باشه.....اخه همسرم ایرا ...

اخی چقد سخت، درست میگی پس اگه اینجوریه به نظرم نرو، دارو داری به اندازه 1 ماه دیگه؟ کاری نباید انجام بدی؟ مثلا سرم یا پردنیزولون نداری؟ که بپرسی تا کی باید ادامه بدی؟ 

اره منم همینطور حتی صبح زود که بیدار میشم داره تیک تیک دلم ضربه میخوره ولی چون فقط یه قلها اینجوری ن ...

نه نگران نباش اصلا، بعضی بچه ها حتی به دنیا میان خیلی بیشتر از بچه های دیگه سکسکه میکنن 

سلام دوستان امروز رفتم دکتر واسه بسته اخرم بهم پودر اینفولیک و کیوتن و ید فولیک و ویتامینd و e و سلن ...

روزی چنتا میخوری؟ چون بوی بدی میده اگه معده پر باشه ممکنه بعد خوردنش تهوع بگیرید ترحیحا معده خالی بخورید بهتره حالا چه صبح چه شب

مامان گلا تو سونوگرافی ان تی برای شما ان بی عدد زده؟ برا من فقط نوشته present عدد نزده درسته این؟

عزیزم فکر کنم الان دیگه عدد نمیزنن برای ان بی چون برای منم فقط نوشته پرزنت، مهم اینه که دیده بشه دیگه، چون مشاهده نشدنش خطرناکه دیگه