2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خواهش گلم بله مام بودم الان برای ان تی باید وقت بگیری فکر کنم دکتر محمدی یا اگه خودش نباشه تیمش انجا ...

الان متوجه شدم عزیزم مرسی ❤️بهم با محمدی وقت دادن برا ۱۵ آذر رفتم بپرسم جواب آزمایش کی آماده میشه برا اون روز با دکتر متین وقت بگیرم 👌🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان متوجه شدم عزیزم مرسی ❤️بهم با محمدی وقت دادن برا ۱۵ آذر رفتم بپرسم جواب آزمایش کی آماده میشه بر ...

من آزمایشو آزمایشگاه دنا دادم همون روز که سونو ان تی تموم شد رفتم با برگه سونوم آزمایشگاه دنا. ولی همون آزمایشگاه خود مام هم میتونی انجام بدی ایشالله که خیره و ان تی جفت نی نی هات عددش عالیه🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزدلم چشم بهم بزنی ۱۵ آذر شده میری نی نی های نازتو میبینی که چجوری دست وپا میزنن برات وبرات دست تک ...

دعا کن برام خیلی 🥰🤲🏻 دل توووو دلم نیست ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان لطفا برای تهوع راهکاری ندارید ؟دمیترون هم فایده نداره برام میرم سرکار خیلی اذیت میشم  را ...

عزیزم سیرابی بخور منم وحشتناک تهوع دارم تمیدونم چرا بهتر نمیشم دیروز سیرابی خوردم امروز بهتر بودم

دمیترون فقط یبوست میاره

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من آزمایشو آزمایشگاه دنا دادم همون روز که سونو ان تی تموم شد رفتم با برگه سونوم آزمایشگاه دنا. ولی ه ...

ممنونم عزیزم مرسی دعا کن برام خیلی 🤲🏻❤️ 

ایشالا خدا حافظ خودتو نینی گلت باشه 🤲🏻❤️

خدا خیرت بده امتحان میکنم والله دیگه کلافه شدم یه عالمه لخته ی بزرگم با خون زیاد دفع کردم ولی یه تکه ...

عزیزم منم سقط داشتم با هیچی دفع نشد پزیود که شدم با پریود دفع کردم همه رو

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دفعه دوم چه کردی مثبت شد؟

استرادیول خارجی خوردم ، از روز اول انتقال شیر سویا خوردم ، و آمپول آنوکساپارین داد بهم دکتر ، خیلی استرسم کمتر بود از دفعه قبل کلا یه جورایی بیخیال همه چی شده بودم ، دفعه اول خیلی رعایت کردم خیلی همه کار کردم اما منفی شد دیگه سر دومی خیلی بیخیال بودم  

از قبل ناهار شروع کردم اینو فولیک .بعد ناهار سی و دی و ای(بافاصله )  بهد d3 بعضی وقتها بجاش امگ ...

ویتامین دی رو هر ۱۵ روز یه دونه ۵۰ هزار بخور بعد از سه تا دوهفته ماهی یکی بخور. امگا هم سه روز در هفته بخور. ویتامین سی رو با صبحانه بخور دکتر بهم گفت. ای رو هم با ناهار. کیوتن نگرفتی؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان عزیز چقدر خوبه این همه همدرد اینجایید😭😭😭😭😭 من امروز روز ۱۸ انتقالم دیروز بتا دادم ب ...

ببین هر ۴۸ ساعت باید بتا حداقل ۶۰ درصد زیاد بشه که مال شما نزدیک دو برابر شده، بنابراین خوبه فقط باید تکرار کنی

یعنی روز ۱۷ آزمایش دوم رو دادی، حالا روز ۱۹ برو و حتما هم همون آزمایشگاه قبلی برو

ایشالا که دو برابر شده و خیالت راحت میشه🙏

سلام تینا جونم رفتم سونو  عدد ان تی ۱/۹ گفت  طول سرویکس ۳۰  ضربان قلب ۱۷۰  ه ...

به به مبارکت باشه عزیزم❤️❤️

خداروشکر که خوب و سلامته🙏 ایشالا ۶ ماه دیگه به سلامتی بغل میگیریش😍

منم اولش خییییلی ناراحت شدم. ولی گفتم بی خیال. تلاشمو می کنم ولی پنجشنبه هم بالا نره ینی قطعااا این ...

نه منم ناراحت نشدم گفتم هرچی صلاح خداست وقسمت هرچیه دیگه بایدروحیه و قلبمون رو بزرگ کنیم وعادت به این شرایط ازبس سرمون اومده😂😂

واقعا خوبه؟ راحته؟ میترسم. کی مرخص شدی؟ به منم گفت هیستروکنم ببینم چرا ضخامتت بالانمیره نکنه چسبندگی داری