2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم رویان رفتم امروز هم غدد رفتم هم تغذیه  آزمایشم دادم یک هفته دیگه آماده میشه

ان شاالله بسلامتی

ان تی رو اون قسمت سونو داپلر رفتی یا پیش پرناتولوژی دکتر مشفقی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ❤️ آنا جان شما هم مام بودی غربالگری اول الان برا من نوشته برا ۱۵ آذر گفت جوابش اومد وق ...

خواهش گلم بله مام بودم الان برای ان تی باید وقت بگیری فکر کنم دکتر محمدی یا اگه خودش نباشه تیمش انجام میدن ولی وقت ان تی رو از همون پذیرش زنگ بزن بگیر سونو رو همون موقع جوابشو میدن بهت ولی یه آزمایشم داره که جواب اون چتد روز طول میکشه فک کنم چهار روز بعد با آزمایشت و برگه سونوت میری پیش متین. اول باید سونو رو بری بعد با برگه سونوت بری آزمایشگاه چون آزمایشگاه برگه سونوتو میخوان

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کم کردی چرا؟

من قرص تیروئید میخورم احساسم میگه بخاطر اونه وزنمو آورده پایین البته بگم غذام مثل قبل نیست یکم میخورم سریع سیر میشم منه شکموئه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربون دل کوچیکت برم که هی بغض میکنی، باورکن واسه همتون همش دعا میکنم با پسرم میگم از خدا بخواه به هم ...

ای جان دلم چقدر تومحبت داری واقعاشرمندتونم بهترین رفیقا هستید خداحاجت دلتون روبده وشادباشید. 

منم سیکلم کنسل شدضخامت بالانرفته بودش. برام بازهیسترو نوشت که اینبار حتمی برم. میترسم😭😭😭

من قرص تیروئید میخورم احساسم میگه بخاطر اونه وزنمو آورده پایین البته بگم غذام مثل قبل نیست یکم میخور ...

من مثل قبل غذا میخورم اگه یه قاشق کمتر بخورم شوهرم بزور میاد غذا میده بهم میگه اینقد فکر خودت نباش بعدا لاغرمیشی این بچه بیچاره غذا نیاز داره😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مهربون جان یه مختصر در مورد امازون خوندم مراحل خریدش سخته؟ چون‌تو‌ کشورای دیگه هست ،شما چه جوری سفار ...

من از داروخانه گرفتم عزیزم. راستشو بخوای خودم از امازون نگرفتم ولی دیده بودم ازش گفتم بهت بگم. 

میتونی نت ادرس داروخانه که گفتم سرچ کنی زنگ بزنی بپرسی میفرستن

ان شاالله بسلامتی ان تی رو اون قسمت سونو داپلر رفتی یا پیش پرناتولوژی دکتر مشفقی؟

امروز داپلر رفتم ولی برا ۳ هفته دیگه برام دوباره سونو سرویکس نوشت که برم پیش دکتر مشفقی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
امروز داپلر رفتم ولی برا ۳ هفته دیگه برام دوباره سونو سرویکس نوشت که برم پیش دکتر مشفقی

آها ان شاالله بسلامتی

منم فردا انومالی دارم خیلی دعا کن کلی استرس دارم

عزیزم من الان ازداروخانه پرسیدم تبریز جایی که گرفته بودم دونه ای13گفت. داروخانه صحت

کجاست صحت ،۱۷ شهریوره؟  من فکر کردم از امازون گرفتید یکم در موردش خوندم مالتینا واسطه هست واینا اما انگار ۴۵ روزی طول میکشه تا بیاد ۴۵ روز برا ماها که میخواییم زودتر نتیجه بگیریم دیره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من مثل قبل غذا میخورم اگه یه قاشق کمتر بخورم شوهرم بزور میاد غذا میده بهم میگه اینقد فکر خودت نباش ب ...

ای جوووووونم عیب نداره اینام خاطره میشه براتون 

من قبلا اشتهام بی نهایت بود واقعا ولی الان انگاری کم شده 

من هیییییییییچ علائمی ندارم قشنگ مثل قبلمم نه ذائقه غذاییم فرق کرده نه بدنی وعلائمی 

آره دورت بگردم خیلی زود این روز برات میاد مطمئنم الهی که به حق خانم رقیه دوتا نی نی خوشگل میشینن تو ...

قربووونت برم. ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آها ان شاالله بسلامتی منم فردا انومالی دارم خیلی دعا کن کلی استرس دارم

دورت بگردم مطمئنم همه چی خوبه ونرماله الهی که خدا به یتیمی بچه ها امام حسین فرزندتو سالم وصالح میذاره بغلت 

آها ان شاالله بسلامتی منم فردا انومالی دارم خیلی دعا کن کلی استرس دارم

سونوی دکتر مشفقی چه فرقی داره؟

تخصصی تره؟ واژیناله اونم؟