2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
من هنوز انتفال ندادم منم ۱۵ تا تخمک داشتم فقط ۳ جنین شده برام دی ماه یا بهمن انتقال میدم با حضرتی ...

اگه با دکتر آقا مشکلی نداری میگن دکتر آزادی انتقالاش رد خور نداره

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
من حس میکنم یکم خیلی ریلکس و بیخیال کارای خاصی نمیکنه ک نتیجه حتما مثبت بشه نمیدونم انشالله همین م ...

بعد پانکچر که پریود شدم ال دی داد پریود شدم داروهای انتقالو شروع کرد..اره بنظر منم خیلی آرومه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه با دکتر آقا مشکلی نداری میگن دکتر آزادی انتقالاش رد خور نداره

دکتر جهاد هس؟؟ فکر نکنم بتونم برم پیشش😐😐

حضرتی یکم سرسری میگیره انگار نمیدونم دو دل موندم چکار کنم میگن موسی پور هم خوبه

امسال میکوبم 

[QUOTE=216296115]من حس میکنم یکم خیلی ریلکس و بیخیال کارای خاصی نمیکنه ک نتیجه حتما مثبت بشه نمیدونم انشالله همین م ...[/QUOTEببین حتی واسم آزمایشم ننوشت که15روز بعد انتقال برم حالا خودم میخوام آزاد برم

دکتر جهاد هس؟؟ فکر نکنم بتونم برم پیشش😐😐 حضرتی یکم سرسری میگیره انگار نمیدونم دو دل موندم چکار کن ...

اره جهادم میاد مطبم داره اونو خیلی تعریفمیکردن اونجا اره منم فک میکنم حضرتی سرسری میگیره انشالله که مال من ایندفعه مثبت بشه9و11لک دیدم اما امروزکه12میشه بی بیم منفی بود

[QUOTE=216296115]من حس میکنم یکم خیلی ریلکس و بیخیال کارای خاصی نمیکنه ک نتیجه حتما مثبت بشه نمیدونم ...

آره اصلا جدی نمیگیره همه چی رو من یادآوری میکنم ک اونو نوشتی یا اینو چکار کنم و...منم میرفتم مطبش اما برا انتقال دو دلم

جز دکتر آزادی کدوم دکتر خوبه؟؟؟

من اینجا از چند نفر شنیدم میگن پریسا موسی پور هم خوبه تو شناختی داری ازش؟؟؟

امسال میکوبم 
اره جهادم میاد مطبم داره اونو خیلی تعریفمیکردن اونجا اره منم فک میکنم حضرتی سرسری میگیره انشالله که ...

عه لک ک خیلی خوبه دیدی.جنین اگه سه روزه بود یکم صبر کن دو روز دیگه برو آزمایش

امسال میکوبم 
سلام عزیزم حالت خوبه .منم الان مرخص شدم گفتن پولیپ و ...ندارم ولی یه نمونه کورتاژ از اندومتر دادن ک ...

سلام عزیزم بسلامتی که مرخص شدین.خوب خداروشکر.بله اصلا نگران نباش منم داشتم هم آندومتر هم فکرکنم پولیپم بود 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آره اصلا جدی نمیگیره همه چی رو من یادآوری میکنم ک اونو نوشتی یا اینو چکار کنم و...منم میرفتم مطبش ام ...

موسی پورم شنیدم میگن خوبه ولی اونروز که من انتقال داشتم یکی که میرف مطبش قرار بود اونروز بیاد واسه انتقالش نیومد بجاش حضرتی انتقال داد براش. .اگه رفتی مطمئن شو که میاد برا انتقالت. .دانایی روهم میگن ولی من نرفتم تا حالا

نمدونم کاغذی که جنین شناس دستم داد که تحول بدم توش نوشته بود جنین سه روزه انتقالم بلاست 

آهان احتمالا سه روزه بوده از فریز درش آوردن تا بلاست بشه. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

اره اونجا دیدمش موقع انتقال واسه یکی دیگه انتقال میداد آقایی با قد تقریبا کوتاه و حدودا55 یا60ساله

نمیدونم دیگه امروز منفی شد واقعا خودمو باختم چون لک داشتم خیلی امیدوار بودم که واسه لانه گزینیه

موسی پورم شنیدم میگن خوبه ولی اونروز که من انتقال داشتم یکی که میرف مطبش قرار بود اونروز بیاد واسه ا ...

وای چه بی مسولیت!!!

باید یکم تحقیق کنم ببینم چی میشه دیگه انشالله ک خیر باشه

امسال میکوبم 
نمیدونم دیگه امروز منفی شد واقعا خودمو باختم چون لک داشتم خیلی امیدوار بودم که واسه لانه گزینیه

جنین سه روزه بوده عجله نکن

بودن اینجا روز ۱۱ منفی بودن روز ۱۴ رفتن آز دادن مثبت شده

امسال میکوبم 
وای چه بی مسولیت!!! باید یکم تحقیق کنم ببینم چی میشه دیگه انشالله ک خیر باشه

تو چرا انتقالتو عقب انداختی؟؟