2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
عه تو بودی فکر کردم داداشم بود حرف ترشی زد انشاالله هردوتون بزودی مامان بشید😍😍😍باورت میشه حتی پ ...

ای جانم عزیزم خدا دوقلوهات روبرات نگه داره وسلامت زایمان کنی. چطوره؟ سخته دوقلویی؟ 

برای ماهم دعاکن دیگه اخرین جنینهامه

سلام. 

دوستان من ٨ روز پيش هيسترو شدم. ٦ روز ديگه بايد پريود بشم و وارد سيكل انتقال بشم. اما امروز كلا لكه بيني داشتم. 

طبيعيه؟؟؟ الان بايد چيكار كنم؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تست رو دو سه روز قبل باید بدید دکتر براتون مینویسه تاریخشو معلوم انتقال صبح رو میگن ۷ و نیم اینجا ب ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ نی نی جان چطوره؟ رفتی دکتر؟ چیشد؟ 

منم فردا میرم دکترقسمت باشه واوکی بشه تاریخ انتقالمومشخص کنه دل تودلم نیست ای خداا😢😢

منم لحظه شماری میکنم فردا برم پیش دکترم بهش بگم آمپولو برام قطع کنه فقط شیاف بزنم چون خیلی باسنم سفت ...

عزیزم انشالا هرچی صلاحت باشه.میدونم چی میگی خیلی سخته امپولا.ولی فعلا چاره ای نیس.انشاله برا شما هم قطع بشه بدون هیچ مشکلی

مهربون جون بسلامتی انشالله . چندتا جوجه  داری برا انتقال ؟

ممنون عزیزدلم انشالله بتای مثبت نصیب هممون. ..2تا دارم عزیزم

ولی اینبار انگاری اولین بارم باشه هیچی سردرنمیارم چون قبل انتقال سرم بایدبزنم و نمیدونم امپول و.. 

ممنون عزیزدلم انشالله بتای مثبت نصیب هممون. ..2تا دارم عزیزم ولی اینبار انگاری اولین بارم باشه هیچی ...

الهی آمین . انشالله این سری مامان میشی . از خدا میخوام هر دو شون بچسبن به دلت تا ۹ ماه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی آمین . انشالله این سری مامان میشی . از خدا میخوام هر دو شون بچسبن به دلت تا ۹ ماه . 

ممنون عزیزدلممم خیلی لطف داری... اتفاقا خودمم پر رو شدم خخخ میگم وای کاش هردوشون بگیرن بمونن😅😅😅

ازشماچه خبر

ممنون عزیزدلممم خیلی لطف داری... اتفاقا خودمم پر رو شدم خخخ میگم وای کاش هردوشون بگیرن بمونن😅😅😅 ...

انشالله که مامان این دوتا وروجک دوقلو میشی . من دارم دارو میخورم انشالله دوهفته دیگه برم‌دکتر اسرافیلی و شروع کنم‌. یعنی ویزیت اولو برم

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره عزیزم. چون غلظت خون داشتم دادن بهم. هنوز معلوم نیس. دوشنبه ان شاالله میرم سونو ببینه وضعیت رحم چ ...

عزیزم منم بعضی وقتا خلاف میکنم فکرت درگیرنکن بعدش خرمایی چیزی میخوردی که سردی ترشی روبگیره نوش جونت  

قربووونت برم. ممنونم از دعای خیرت   ان شاالله هزار برابر خیرش به خودت برگرده عزیزم.   &nb ...

ممنونم عزیز دلم،ناراحت این شدم چقد ماها سختی میکشیم ونمیتونم حرف دلمون به کسی بگیم جز اینجا

منم یادت مینداختی دیگ قربونت😅😅هفت سال منتظرم آخه با چهار بار انتقال منفی😔😟😟

فدات بشم

اگر لایق باشم حتما دعاگوتم

انشاالله بحق امام رضا تا سال دیگه نی نی درآغوشت باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قربونت برم منم این دفعه نمیدونم چمه خیلی رعایت نکردم  دیدی ک دبشب ی کاسه ترشی خورده بودم   ...

من هفته ای که انتقال داشتم به جز شب قبل انتقال هر شب فست فود و چیزای مضر خوردم😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚