2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
از نیکاد که اصلا خبر ندارم تاپیک نیومده چیزی بگه از خودش ولی پروانه دیروز فکر کنم اومد تاپیک گفت خون ...

خدایا کمکش کن کارش به کورتاژ نکشه🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ممنونم 😭😭 یعنی خیالم راحت باشه که اثر هاش سی جی نیست؟ 

انشالله عزیزم منم مثبت شدم گفتم شاید مال شیاف روزی سه تا میزارم بچه ها گفتن اصلا ربطی نداره استرس نداشته باش عزیزم انشالله فردا با یه بتای تپل میای❤

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زدم 😭😭😭 این یعنی مثبته؟  کاذب نیست به خاطر هاش سی جی  یعنی دل ببندم بهش 😭😭😭

مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم انشاالله خدا نگهدارش باشه ❤️❤️❤️🤲🏻😘🥰❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🌺🌺🌺😘🥰❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چشم چشم 😭😭 فردا دوباره بی بی میرنم اگر پررنگ تر بود فردا میرم 

انشالله که فردا هم دست پر میای وخوشحالمون میکنی❤❤

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

دوستانی که رویان انتقال جنین  فریز داشتن یکم از تجربه روز انتقال بگین میدونم انتقال جنین راحته فقط این که چند ساعت اونجا معطل شدید ؟؟تست pcr همون روز انجام دادید ؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
دوستانی که رویان انتقال جنین  فریز داشتن یکم از تجربه روز انتقال بگین میدونم انتقال جنین راحته ...

تست چند روز قبل انجام میشه اگه قرار جنین بلاست بشه قبل از فریز دراوردن جوابش باید آماده بشه. روز انتقال معطی زیاد نداری تا ظهر انتقالی ها مرخص میشن عمل انتقال زمانش چند دقیقه اس. صبحانه بخورین با مثانه نیمه پر. مگه از قبل گفته باشن انتقالت با بیهوشیه که ناشتا بیای.

خدایا شکرت
دوستان چی کار کنم ضخامت اندومترم بره بالا؟ به غیر از خوردن لوبیا سبز که وقتی خالی میخورم حالت تهوع ...

سلام عزیزم خوبی؟ برای انتقال منظورته؟؟ هیچکدوم روی من جواب ندادن لوبیاسبز وپیاده روی وسیلدنافیل و... 

فقط باتحریک تخمدانی ضخامت ام بالا میره الانم واسه انتقالم دارم سینال اف ولتروزل میخورم