2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نازنین جون خدا خیرت بده امروز صبح امتحان کردم با یه قولوپ آب خوردم هیچ مشکلی نداشتم

قربونت مامان خانم خدا رو شکر 😘 کلا کسایی که تهوع صبحگاهی دارن هرچی تا ظهر مایعات کمتر بخورن راحتترن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ممنون شما خوبید؟؟اره دیروز ظهر یدفعه از مرکز زنگ زدن گفتن امروز عملته یهویی شد.انشاءال ...

دردنداشتی؟ چقدبیهوش بودی عزیزم ؟ تهرانی هزینت چقد شد؟ ازخدامیخوام ک اون پولیپ مانع بارداریت شده باشه و دفعه بعدی دیگه مامان بشی

دردنداشتی؟ چقدبیهوش بودی عزیزم ؟ تهرانی هزینت چقد شد؟ ازخدامیخوام ک اون پولیپ مانع بارداریت شده باشه ...

عزیزدلم نه فقط یه درد مختصرپریودی اینم موقع که به هوش اومدم.یه یکساعتی بیهوش بودم.هزینم چهارمیلیون ودویست شد.نه من شهرستانم.ممنون عزیزم از دعای قشنگ همچنین شما وتمام منتظرا گلم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مرسی از راهنماییت عزیزم.خداروشکر.انشاله همه بسلامت این ۹ ماه و پشت سر بزارن.از طرفی خوشحالم که امپول ...

عزیزم منم حس تو رو داشتم 

خداروشکر دیدم که همه چی اوکیه خیالم راحت شد🥰🥰

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

دوستان ببخشید من امروز انوکسا رو بالای ناف سمت چپ زدم. ازون موقع دقیقا از زیر قفسه سینه سمت چپ ینی بالاتر از جای تزریق درد گرفته/ یکم نگران شدم طبیعیه؟ داشتین حالت اینجوری؟ احساس تنگی نفسم ی کوچولو دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زدم 😭😭😭 این یعنی مثبته؟  کاذب نیست به خاطر هاش سی جی  یعنی دل ببندم بهش 😭😭😭

مبارکه عزیزم 😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
انشالله توروخدا با این خوشحالی  از ته دلت واسه منو همه منتظرا دعا کن آزمایش کی میری؟

چشم چشم 😭😭

فردا دوباره بی بی میرنم اگر پررنگ تر بود فردا میرم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
میگم همون لحظه افتاد یا طول کشید میگم اگه منم زدم امادگیشو داشته باشم

واسه من زیاد طول نکشید تا رنگ بگیره

آره بابا مثبتی . برو با نی نی ( نی نی ها ) حالشو ببر .الان برو آزمایش . مبارکه عزیزم

وااااای باورم نمیشه اصلااااا اصلااااا 😭😭میترسم 

فردا دوباره میزنم و میرم آز میدم