2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭دارم ب زندگی بعدطلاق فک میکنم ک چطوریه

سلام عزیزدلم وای توروخدا اینجوری نگو دلم گرفت از این حرفت😔😥😭 

حرفشو نزن خدا قهرش میگیره دورت بگردم😔

وایسا تا دوشنبه انشاءالله خبر مثبتیتو بهمون میدی 

ی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یعنی کرونامثبت شدی؟ فکرکنم کنسل کنن انشاالله که خیرباشه گلم بازم خانمابیان جواب میدن

Pcr نههه، crp

تست خون

دکتر آزمایشگاه گفت یه حساسیتی نشون داده 

نمیخوام کنسل شه  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام عزیزم، crp خیلی اعتباری نداره، شوهر منم قبل از پانکچرم crp داد مثبت شد، گفتن pcr بده، اینو داد ...

فردا برم pcr بدم پس. نمیخوام کنسل شه

اینهمه دارو گرفتم تو این گرونی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اشک میریزم و دق میکنم.... زندگیمو دوس داشتم اومدم دوروز راحت باشم 

دورازجونت عزیزدلم بخدا که اشکم دراومد اینجوری گفتی😭😭😭😭😭

فقط بدون هیچ کار خدا بی حکمت نیست دورت بگردم 

زبونم لال اگرم جوابت منفی شد انشاءالله که بعدش خدا با معجزه اش سورپرایزت میکنه مطمئن باش وقتش میرسه فقط باید صبوری کنید 

آدمیزاد مال سختی وامتحان پس دادنه نباید انقدر زود جا بزنیم که 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم میشه مکملهای قبل انتقالتو بگی برام ؟ 

کیوتن 

ال کارنیتین

ال ارژنین

مولتی ویتامین

ای

دی

سی

ژل رویال

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
روز چندم بودید گلم😓من میگم شایدروز دهم زود بوده بی بی چک زدم...هنوز ب شوهرم نگفتم تا دوشنبه آز بدم. ...

من روز ۱۲ بودم . اره خب تو زود زدی ان شالله خدا دل تورو شاد کنه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ازمایش دادی؟ من متوهم.میگم شاید زود بوده بی بی زدم 

شنبه آزمایش دارم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ازمایش دادی؟ من متوهم.میگم شاید زود بوده بی بی زدم 

سری قبل هم همون روز ۱۲ بی بی زدم منفی بود آزمایشمم منفی بود