2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
واعزیزم خیلی عجیبه منم اتینیل داشتم روزی ۳ تا بااون دوز اندومتر بالا نمیره 

بالاخره  تونستم تماس بگیرم باهاشون. میگه عجیبه ما اتینیل استرادیول رو ب کسی نمیگیم 3 تا بخوره همون طبق دستور خودت بخور.با اینکه گف همین روشو جلو برم نمیدونم چرا دلم آروم نشد. مگه میشه اینقد تفاوت آخه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتقال چندمت بود چیکارا کردی که کمک کرد توموفقیتش

عزیزم انتقال اولم بود راستش هیچ کاری نکردم 

فقط بعد انتقال سه روز استراحت مطلق بودم  و غذاهای نشتسته دار خوردم همین عزیزم 

استرس خیلی مهمه که نداشته باشی روز انتقال 

ویتامین د بخورید چون به لانه گزینی کمک میکنه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من رشدش متوقف شده بود تو۵هفته ک البته ۷هفته متوجه شدم و لک داشتم.نه هیچی نخوردم عزیزم .

ببخشید خونریزی مثله پریودی ۵ روز طول میکشه یا نه بیشتر از ۵ روزه به نظرت بعد از دفع جنینم میتونم ال دی بخورم چون من بدونه ال دی پریود نمیشم ودکرم گفت دومین پریودت بیا برایه انتقال منم چون پریود نمیشم میخوام ال دی بخورم قبل عید بتونم انتقال بدم باز 

ببخشید خونریزی مثله پریودی ۵ روز طول میکشه یا نه بیشتر از ۵ روزه به نظرت بعد از دفع جنینم میتونم ال ...

پروانه جون ببخشی قصددخالت ندارم ولی تواشتباه من رو نکن سریع نرو براانتقال بزاررحمت ب حالت عادی برگرده استراحت کنه چند ماه فرصت بده ب خودت .منم مث تو شدم دقیقا دومین پریودی رفتم براانتقال ک بااینکه بلاست بودن و عالی امانشد بنظرم همش بخاطر عجله م و خاطره بدی ک هنوز پاک نشده بود بود‌.من مثل پریودیام بود ۶روز بود.

بیشترمیگشتی تاپیداکنی گلم  میخوای جنین انتقال بدی بسلامتی؟

اره عزیزم.

زنگ زدم مرکز گف همون جوری ک گفتن بخور. ولی تبسم جون ک همون مرکز میره گفت روزی 3 تا میخوره. خیییلی تفاوته اخه.

شاید فردا مجبور بشم دوباره برم مرکز. خدا کنه همه چی خوب پیش بره بهم نخوره سیکلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید خونریزی مثله پریودی ۵ روز طول میکشه یا نه بیشتر از ۵ روزه به نظرت بعد از دفع جنینم میتونم ال ...

پروانه جون بهترشدی گلم؟

عزیزم بنظرمن عجله نکن برای انتقال به خودت استراحت بده تاازنظرجسمی وروحی خوب ریکاوری بشی شماکه سنی نداری البته نمیدونم چندسالت هست ولی بنظرم خیلی وقت داری بازم خودت بهترمیدونی جهت راهنمایی گفتم عزیزدلم بالاخره شما صلاح خودت بهترمیدونی 

اره عزیزم. زنگ زدم مرکز گف همون جوری ک گفتن بخور. ولی تبسم جون ک همون مرکز میره گفت روزی 3 تا میخور ...

انشاالله خیرباشه توسیکل انتقال هستی ؟ منم رفتم توسیکل انتقال به یاری خدا.دکتر به منم استرادیول  وآ‌اس‌‌آ وپردینزولون وکیوتن داد چهارشنبه آینده هم بایدبرم سونو انشاالله که همه چی خوب پیش بره برای هرکس که توسیکل انتقال هست  

انشاالله خیرباشه توسیکل انتقال هستی ؟ منم رفتم توسیکل انتقال به یاری خدا.دکتر به منم استرادیول   ...

اره عزیزم. به منم همینا رو داد + امگا 3 ولی قبلا ک فرتیل سی ام و.. داده بودن این دفعه نداد.

فقط استرادیول والرات نداشت اتینیل استرادیول داد که اینجوری نحوه مصرفش نگرانم کرده.

ان شاالله شما  همه دوستان منم بین شماها بهترین نتیجه رو بگیریم و این انتظار به خوشی  تموم بشه بالاخره

چراپردنیزولون دادن؟ انتقال چندمتونه؟ ان شاالله مامان میشی

عزیزم من همین ی بسته جنین دارم که باید انتقال بدم فکرکنم برای ایمنی بدن پرد داده دقیق نمیدونم  

ممنون گلم بادهای خیرشما  

سلام عزیزم سلامتیت وقتی ساعت دوازده میشه زمانه امپولام دلم خیلی میگیره به ساعتش عادت کرده بودم والله ...

عزیز دلم راهی جزصبوری نیست انشاالله خدا خیلی زودجاش بای کاکل زری دیگه پرمیکنه مطمئن باش