2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم، تو همین تاپیک دو نفر مشکل تورو داشتن یکیش لاله سرخ بود که تحت نظر دکتر بود و ماه آخر شدی ...

نه گلم اصلا به هیچ غذایی حساسیت ندارم یکی بچه ها گفت ازمایش بدم برای کبد.ای وای سخته بیمارستان بستری شدن ولی خب بهترین کار همینه اصلا غصه نخور دیگه چیزی نمونده هرچقدم سختی باشه فقط دوماهه اگرم خدای نکرده زودتر دنیا اومد که تند تند بهش شیر میدی زود زود بزرگ میشه😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزچندهفته ای؟من ۲۴هفته و۶روزم.منم خارش تو کل بدنم دارم.زیردنده راستمم دردمیکنه.هرچندی هفته پیش ادر ...

هفته ۳۰ یا ۳۱ هستم من دنده ی سمت چپم درد میکنه که دکتر گفت سرش اونجاست داره فشار میاره اصلا غوز نشین همیشه باید صاف بشینم عین سیخ😂واسه خارشم باید به دکتر بگم ببینم چی میگه اول آذر نوبت دارم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بله عزیزم دکترم اسرافیلیه. پانکچر و انتقال عرفان انجام میشه.  پانکچر ۷۳۰۰ شد انتقال هم ۳۳۰۰. هز ...

خوبه‌.هزینه‌هاش‌تقریبا‌مثل‌رویان‌هس

مطب‌دکترخیلی‌شلوغه

چندساعت‌معطلی‌داره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه گلم اصلا به هیچ غذایی حساسیت ندارم یکی بچه ها گفت ازمایش بدم برای کبد.ای وای سخته بیمارستان بستری ...

خوب خداروشکر، آره حتما با دکترت مشورت کن ایشالله که چیزی نیست. 

وااای ندا جون چقد دور از جون زایمان زودرس زیاد شده از صبح 3 نفر و با این شرایط به جز من بستری کردن نمیدونم این وروجکا چرا عجله دارن بیان به این دنیا مرسی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
رزاقی  بخاطر اینکه بیمارستان بهمن هنوز پی آر پی نمی کنه مجبور شدم ابن سینا پانکچر کنم تا همزما ...

Pro چیه‌ عزیزم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
متاسفم عزیزم. لکی چیزی داری؟ دوباره دو روز دیگه تکرار کن انشالله اشتباه شده

حدود ۱۵ روزه لک داشتم می گفتم ماله بادکش رحم کردم است طبق گفته بچه های این تاپیک که باردار هستند و لکه بینی دارند منم تست زدم مثبت شد اصلا فکر نمی کردم توی این همه لکه آزمایش مثبت بشه ولی خیلی استرس دارم باز خارج رحمی باشه نزدیک کلیه ام درد دارم 

فقط  میخوام به خیر تموم بشه توی خارج رحمی قبلی یک لولم از دست دادم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چون من پلی کیستیکم اصلا قبل بارداری هم زیر 90 نبوده با سه تا متفورمین الان گاهی یکم بالاتر از 100 ...

تحت نظر دکتر غدد هستی؟ یعنی اون رژیم داده بهت؟ 

دکترم سریع من ارجاع داد دکتر غدد و دیابت که اون اول گفت رژیم گفتم رعایت میکنم گفت یعنی چایی شیرین نمیخوری صبحا گفتم 29 سال سن دارم نخوردم شما الانو میگی؟ دیگه گفت پس با این شرایط حتما انسولین به نظرم بعد 1 ماه رژیم حتما بازم تحت نظر دکتر غدد و دیابت باش اگه اینجوریه خودتم با دستگاه بگیر به من گفتن قند ناشتا باید زیر 85 باشه واسه خانوم باردار فعلا که مال من با این همه انسولین باز داره بالا میره دعا کن واسم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی فداتشم دیگه چیزی نمونده میدونم این اواخر سخت و پردلهره میگذره اما بالاخره میگذره. کاش ۲۸ هفته م ...

به نظرم دکترم خیلی کوتاهی کرد تو این زمینه با اینکه سونو 28 هفته بهم گفت بچت سفالیک شده و سرش خیلی پایینه اما این فقط بهم گفت استراحتتو دوبرابر کن 

مرسی قربونت برم دعا کن برام با قلب پاکت

کوچولوهای نازنینتو ببوس

خوبه‌.هزینه‌هاش‌تقریبا‌مثل‌رویان‌هس مطب‌دکترخیلی‌شلوغه چندساعت‌معطلی‌داره؟

بله قیمتاش خوب بود من خیلی از بخش آی وی اف عرفان راضی بودم خیلیییی. مطب شلوغه ولی تکی میفرسته داخل و بستگی داره حدود یک ساعت معطلی رو داره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پس داروها هم اندازش بیشتر نه 

دوز داروها پایین تره اما مدتی که دارو میگیرید بیشتره

سلول درمانی این نه 

اینو نمیدونم والا چون چینی‌ها ازین روش استفاده کردن برای اولین بار بهش میگن روش شانگهای

حدود ۱۵ روزه لک داشتم می گفتم ماله بادکش رحم کردم است طبق گفته بچه های این تاپیک که باردار هستند و ل ...

اخی عزیزم خب شما که مثبت شدی باید بلافاصله میرفتی دکتر که ببینی خارج رحمیه یا نه. واینکه لک داشتی باید میرفتی تا بهت دکتر شیاف یا پرژسترون بده. من خواهرشوهرم خارج رحمی بود بدجور حالش بد شد که بیهوش شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤