2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
اره منم که سرویکسم کوتاس کلا ی جا نشستم خیلی هم گشنم میشه اینقدر قرص ویتامین دارم که نگو من که فکر ...

افزایش ناگهانی وزن خطرناکه.ورم ناگهانی بعد بیست هفته هم باید به پزشک گزارش بشه

😉

ببخشیدبچه ها من روزدوازدهم انتقالم بودامروز که بی بی چکم منفی شد اماازعصرسینه هام خیلی سنگین شدن داروهامو قطع کردم ینی امشب دیگه آمپول پروژسترون نزدم به نظرتون میشه بابی بی چک منفی آزمایشم پنجشنبه مثبت بشع؟

توبد برزخی گیرافتادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم چرا گریه میکنی

والا سارا جون من کلا اشکم دم مشکمه ولی الان انگار حساسترم شدم غروبی زلزله هرمزگانو نشون میداد به حال مردم خیلی دلم سوخت اشکم دراومد 

از اونطرفم بابامو چندساله که ندارم😭😭😭دیگه بخاطرش هرروز اشکم روانه اس

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببخشیدبچه ها من روزدوازدهم انتقالم بودامروز که بی بی چکم منفی شد اماازعصرسینه هام خیلی سنگین شدن دار ...

عزیزم کی بهت گفت داروهاتو قطع کنی؟

براچی تا وقتی آزمایش نرفتی داروتو قطع کردی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من که تا الان ۹ کیلو اضافه کردم🤕🤕🤕

من دکترم گفته تا آخرش کلا باید ۵ کیلو اضافه کنم بخاطر وزن بالایی که دارم همشم دغدغه وزنمو دارم که نره بالا

عزیزم کی بهت گفت داروهاتو قطع کنی؟ براچی تا وقتی آزمایش نرفتی داروتو قطع کردی؟

بی بی چکم امروز منفی شد خودم تصمیم گرفتم قطع کنم کسی بهم نگفته چون ندیدم کسی با بی بی چک منفی ازمایشش مثبت بشه جدای اینم من قبلا سقط داشتم همیشه بی بی چک برام درست درمیومده

بی بی چکم امروز منفی شد خودم تصمیم گرفتم قطع کنم کسی بهم نگفته چون ندیدم کسی با بی بی چک منفی ازمایش ...

عزیزدلم شما حداقل یه درصد خطا برای بی بی چک میذاشتی یا اینکه دیر لانه گزینی کرده باشه جنینت کاش تا قبل آزمایش قطع نمیکردی حداقل با دکترت مشورت کن 

میخای فردا برو یه آزمایش بده که خیالتم راحت شه 

اره منم که سرویکسم کوتاس کلا ی جا نشستم خیلی هم گشنم میشه اینقدر قرص ویتامین دارم که نگو من که فکر ...

مراقب باش . نذار خیلی چاق شی . من‌مولتی ها رو یکی در میون میخوردم

خدای من خدای معجزه هاست . 
مراقب باش . نذار خیلی چاق شی . من‌مولتی ها رو یکی در میون میخوردم

عزیز من هنوز دکتر بهم مولتی نداده فقط یه ب کمپلکس داده اینم چاق میکنه؟

من خودم خیلی اضافه وزن دارم دکترمم گفته تا آخر بارداری فقط۵ کیلو باید اضافه کنی همشم دغدغه اشو دارم

@nilda71   نیلدا جون و مامانای باردار که تقریبا هم ماهیم من تو تموم بدنم خارش دارم طبیعیه؟امش ...

سلام عزیزم، تو همین تاپیک دو نفر مشکل تورو داشتن یکیش لاله سرخ بود که تحت نظر دکتر بود و ماه آخر شدیدترم شده بود بچه هردوشونم پسر بود اتفاقا اما مال شما ممکنه حساسیت به غذایی باشه چیزی نخوردی این چند روز که حساسیت زا باشه؟اگه ادامه پیدا کرد برو دکتر حتما

من که با این همه رعایت دیابت بارداری گرفتم این ماه آخری بچمم عجیب اومده پایین احتمال زایمان زودرس دارم فردا باید برم 3روز بستری شم بیمارستان که اونجا برام آمپول بتامتازون بزنن که قندم ازین بالاتر نره با آمپول، اصلا حال خوشی ندارم😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@nilda71   نیلدا جون و مامانای باردار که تقریبا هم ماهیم من تو تموم بدنم خارش دارم طبیعیه؟امش ...  

انشالله كه چيزي نيست ولي اگر ادامه دار بود يه تست انزيم كبدي بديد ، تو سه ماهه سوم احتمال کلستاز حاملگی هست

عزیز من هنوز دکتر بهم مولتی نداده فقط یه ب کمپلکس داده اینم چاق میکنه؟ من خودم خیلی اضافه وزن دارم ...

عزیزم من خودم قدم 165 وزن قبل بارداریم 75 بود تا الان که هفته 32 ام با رعایت فقط 4 کیلو اضافه کردم نگران نباش میتونی تحت نظر پزشک تغذیه باشی من خودم فقط سرخ کردنی نخوردم شیرینی اصلا نخوردم برنجم در هفته 3 بار خوردم گشنم میشد دوتا خرما میخورم مویز میخوردم اینارو رعایت کنی نرمال بالا میری اصلا بهش فکر نکن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم، تو همین تاپیک دو نفر مشکل تورو داشتن یکیش لاله سرخ بود که تحت نظر دکتر بود و ماه آخر شدی ...

نیلداجونم نگران نباش قربونت برم امپول ریه بزنی خیالت راحته دکترم بهم میگفت ۳۴ هفته رو رد کنی دیگه خطری نداره و نی نی کامله انشالله این چند هفته رو هم بسلامت میگذرونی. اگر میتونی کدو سبزو توی ماست رنده کن بخور برای قند خیلی خوبه. 

خداياشكرت....❤️