2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بچه ها بنظرتون من برای رشد دو میلیمتری جنین تو چهاررروز باید نگران باشم  روز ۳۰ انتقال اندازه ...

فکر نکنم عزیز

من اوایل رشدش کم کم بود

بعد هفته 9 خیلی بهتر شد

کلا نگرانی هیچ فایده ای نداره اگه چیز غیرعادیی باشه یا رشدش کم باشه دکتر یا سونوگرافیست بهت میگن

کاملا درکت میکنم،من برای ان تی فهمیدم یه قلش رشد نکرده دنیا رو سرم خراب شد برا من هر دوتا هم جاشون خ ...

مرسی عزیز دلم از همدردی ات😘

واقعا حس بدیه، آدم کلی بهشون عادت کرده، بهشون فکر کرده....

ولی خوب تو این دوران ای وی اف من واقعا به این نتیجه رسیدم هر چی صلاحه پیش میاد هر چی هم ما زور بزنیم یه جور دیگه بشه! اصلا از دست ما خارجه انگار...‌

ایشالا یکی یه دونه ات سر وقت و صحیح و سالم بیاد بغلت🙏🙏

فقط ستایش جون یه سوال، اینکه چند هفته بوده بعد رفته، احتمالا رو آزمایش خونه غربالگری هم تاثیر میذاره، برای شما اینجوری بود؟

من خودم میخواستم هر وقت باردار شدم حتما سل فری هم بدم، حالا اینجوری فکر کنم اونم نتونم بدم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم از همدردی ات😘 واقعا حس بدیه، آدم کلی بهشون عادت کرده، بهشون فکر کرده.... ولی خوب تو ...

ققنوس جان من راستش یکم ترسیدم اینجوری گفتی از کجا فهمیدی یکیش از بین رفته ؟ لکه بینی داشتی یا دردی چیزی ؟؟ استرس گرفتم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم بتا رو تکرار بکن اگه بالا رفت برو سونو کنن چک کنن.....  انشالله که خیره و همه چی خوب پیش ...

باشه

ممنون از اینکه وقت میزاری جواب همه سوال ها رو میدی خدا خیرت بده گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ای جانم خیلی ناراحت شدم.....  هفته چند بودی عزیزم؟

سلام عزیزم باید در اصل ۱۰ هفته میبودم ولی ساک تو همون ۶ هفته بودو جنین جذب شده بود میگم انا جون به نظرت لازمه برایه انتقال بعدی چه کار کنم اونجوری نشه میشه راهنمایی کنی چون یه دونه دیگه جنین دارم

عزیزم یه سوال من اگزما و برص دارم لازمه برم دکتر ایموتولوژی و اینکه ازمایش ایمنی بدم.البته برص من خی ...

بهتره بررسی بشی..... 

به هر حال احتمال وجود مشکل ایمنی هست اما خوب ممکنه م مشکلی نباشه.  

اما خوب این همه میخوایی دارو بگیری ترجیحا بررسی بشی بهتره.... 

حالا با دکترت مطرح کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره رفتم عزیزم ده هفته بودم ۳سانت بود جنین.دست و پاشم کوچولو.گف ۱۳آذر برو غربالگری

بسلامتی عزیز دلم خداروشکر 😍😍😍😍

هزار ماشالا

دیدی دست و پاشو؟🤩🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
از چندروز بعدپری تاچندروز قبل انتقال انجام بدم؟ مثلا الان میخوام هیسترو بشم بعدش میتونم یانه

عزیزم من الان متوجه شدم شما بادکش رو پرسیدین.... 

من فکر کنم آمپول های آنوکسان رو گرسیدین کجای ناف بزنین.... 

عزیزم من در مورد بادکش و تایمش اطلاعات دقیقی ندارم.... 

توصیه میکنم با کسی که تبحر داره مشورت کنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه آنا جونم وقت پریودم نیست همش دفع لخته دارم احتمال میدم هماتوممه داره دفع میشه

انشالله به آرومی دفع میشه..... 

فقط استراحت کن که آروم آروم دفع بشه..... 

عزیزم من الان متوجه شدم شما بادکش رو پرسیدین....  من فکر کنم آمپول های آنوکسان رو گرسیدین کجای ...

انا جون به نظرت لازمه ازمایش ایمنی انعقادی اینا بدم من دوتا دختر دارم اینم نمیدونم چرا اونجوری شد میترسم باز تکرار بشه به نظرت با قطع پروژسترون دفع میشه یا باید کار خاصی بکنم ببخشید زیاد سوال میپرسم

اره رفتم عزیزم ده هفته بودم ۳سانت بود جنین.دست و پاشم کوچولو.گف ۱۳آذر برو غربالگری

عزیزم تاریخ انتقالت کی بود؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
آنا جان من شیاف ندارم ژل پروژسترون دارم .میتونه از همون باشه ؟  بعد اینکه هیچ درد و خارشی ندار ...

احتمال داره عفونتم باشه.... 

حالا به نظرم به دکترت بگی بد نباشه که نیاز باشه دارو بده.....