2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم میکرورلین تزریقش عضلانیه، خودش سرنگ داره توش که سرنگ خیلی خوبی هم هست با دوتا سر سوزن برای قاط ...

عزیزم ممنون از راهنماییت.شما بارداری؟ من این ماه میرم انتقال سوم فقط خودمو ۳۰ کیلو لاغر کردم هورمونام درست شده.به نظرت حواب میگیرم؟ دوتا فریز ۴روزه دارم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
عزیزم من پارسال انجام دادم دفترچه هم نداشتم ،،گفتن هر سی دی ۹۵ هزار ،،منم دقیقا همینا رو انجام دادم ...

آهان ممنون شمیم جون لطف کردید جواب دادید من انتقال اولم پردنیزولون رو خوردم ولی نشد تازه اینارو برام نوشت

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نیست من.اخه دکترا میگن تزریق عضلانی عمیق ولی ایرانیا زیرجلدیه تاثیر داره؟

نه عزیزم مال من عضلانی بود و خیلی هم برام تاثیر داشت الان ۳ ماهه که پریود نشدم و همچنان خبری از پریود نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آهان ممنون شمیم جون لطف کردید جواب دادید من انتقال اولم پردنیزولون رو خوردم ولی نشد تازه اینارو برام ...

خواهش میکنم عزیزم،،ایشالله که اینبار نتیجه میگیری بحق فاطمه زهرا،توکلت بخدا باشه،،من دکتر همه سی دی ها رو واسم نوشت، ولی هزینه اش خیلی زیاد میشد خودم همینجوری این دوتا رو انتخاب کردم وانجام دادم که دیدم بالاهستن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم،،ایشالله که اینبار نتیجه میگیری بحق فاطمه زهرا،توکلت بخدا باشه،،من دکتر همه سی دی ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت شاید خدا صدای شمارو شنید.انشاءالله که نفستون حق باشه.نه دکترم برای من سی دیا رو فقط اینا نوشت

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مرسی جواب دادی گلم، نگفت چطور عفونتی هستی؟ قارچی باکتریایی؟ میشه اسم داروهات رو بگی عزیزم؟ 

قربونت عزیزم فک کنم گفت قارچی راستش گفت ی انتی بیوتیک می نویسم من هنوز نگرفتم دارو رو نمی دونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم مال من عضلانی بود و خیلی هم برام تاثیر داشت الان ۳ ماهه که پریود نشدم و همچنان خبری از پریو ...

اهان خیلی ممنون جوابمو دادی روح برادرتون شاد

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
اره خداروشكر اين دفعه رقتم پيش ملك منصور اقصي

خداروشکررر🤩😘

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
قربونت عزیزم فک کنم گفت قارچی راستش گفت ی انتی بیوتیک می نویسم من هنوز نگرفتم دارو رو نمی دونم

ایشالا که دارو مصرف میکنی و خوب خوب میشی و دیگه هیچ عفونتی سراغت نمیاد

و خدایی که در این نزدیکیست