2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
@طوطططیا   گلم انشاالله خدامعجزه‌اش نشونت میده ودلت شادمیکنه برات دعا میکنم وصلوات می‌فرستم ک ...

مرسی عزیزم 

انشاالله خدا حاجت دلتو بده 

التماس دعاااا 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان شما که نتیجه ازمایششون مثبت شده خونه خودتون هستین یا خونه مادرتون؟؟؟

عزیزم من کلا خونه خودمون بودم..... 

حتی خانوادم رو در جریان نذاشتم تو دو تا انتقال آخرم..... 

به نظرم هر چی دیگران کمتر در جریان باشن استرس آدم کمتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=214936867]عزیزم همسر من دی اف آیش 32 بود دکتر جنتی توصیه کرده بودن تو روز پانکچر دو بار به فاصله دو ساعت نمونه ..، ممنون از توصیحات مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم البته نمیدونم چه قدر میتونه درسته باشه یا نه اما من حدس می‌زنم این آقایونی که واریکوسل دارن بع ...

عه، ممکنم هست انعقادی مشکل داشته باشه چون مادرش اسپرین میخورد  من فک میکردم انعقادی خودم باید بررسی بشه فقط . فاکتور انعقادی چی هست حالا شوهرمو بفرستم والا شماها از دکترا بهتر بلدین من بیشتر به تجربه ها معتقدم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی عزیزم  منم از هفته هجده درگیرم یه بار نامه سقط گرفتم که یه دکتر نزاشت سقط کنم چند روز پیش ...

انشاالله که خدا کمکتون کنه  برات حدیث کسا نطر میکنم  ای وی اف بودین شما

دوستان شما که نتیجه ازمایششون مثبت شده خونه خودتون هستین یا خونه مادرتون؟؟؟

من بیشتر خونه مادرمم ولی نزدیکه سه چهار تا خونه فاصله داریم میرم خونه خودمم مامانم غذا اینا برام میاره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پستم میکنه برات حالا انشاالله که گیر بیاری شهر خودت ، پلیکیستیکی قشنگ تقویت کن ، ابووست بخور

آهان ممنون عزیزم که گفتی.حالا فعلا که برای انتقال خودمو آماده میکنم تا ببینم خدا چه میخواد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من الان ۱۰ هفته و۳ روز هستم هیچ علائمی ندارم یعنی هیچچچچچچ علائمیاااا نه از لحاظ جسمی نه ذائق ...

عزیزم این چه حرفیه بیخودی بخودت استرس نده سونوگرافی زیاد خیلیی ضرر داره واسه جنین 

منم یروزایی بود هیچ علائمی نداشتم کلی گریه میکردم باز چند روز بعد حالم بعد میشد علائم میاد و میره اگه حالت خوبه تهوع و اینا نداری خوشحال باش و از اون روز لذت ببر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها راستی من زمان سونوم تقریبا پنج روز از تایم تنتقالک تا الان جلوتره  خودم طبق انتقال الان ...

منم طبق انتقال ۱۵ هفتم ولی طبق سونو ۱۶ هفته

فکر نکنم به بلاست بودن ربطی داشته باشه احتمالا لانه گزینی زود بوده

به سلامتی عزیزم پس خیلی وقت داری که قشنگ خودتو آماده کنی. انشالله همچنین عزیز دلم 

بله عزیزم وقت زیادم دارم حالا بتونم به بهترین نحو ازش استفاده کنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شادی جان منم جنینای آخریم بود اصلا امید نداشتم اما خداروشکر مثبت شد عزیزم نگران نباش انشاالله خدا دل ...

توکل بخدا عزیزم ایشالا منم مث شما خوشحال بشم🥲❤️

شما کار خاصی انجام دادین بعد انتقال؟ من اکثر اوقات دراز میکشم و فقط برا دشویی پا میشم حتی غذامم تقریبا خوابیده میخورم. هیچ علائمی ندارم هیچی فقط یبوست دارم دو روزه متاسفانه و زیر دلم یکم درد میکنه و تیر میکشه گاهی اوقات ک فک کنم برا داروها باشه.ببخشید زیاد حرف زدم آخه تنهام هیچکیم خبر نداره ک بخوام حتی حرفی بزنم دربارش🥺

😭😭😭😭😭😭 سلام بچه ها خوبین

من ۵ روزه انتقال دادم الان یه دو ساعتی میشه درد پریودی دارم 

توروخدا بگید من چیکار‌کنم یعنی دارم پریود میشم ؟ 😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته