2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
ای جانم عزیزم مبارکه بسلامتی ایشالله😘😘😘

مرسی عزیزدلم حالا می خوام امشب جشن تعیین جنسیت بگیرم به شوهرم و مامانم اینا نگفتن حالا چند نفری ریختن سرم که بگو چیه😂😂😂😂خدا کنه تا شب لو نرم😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به سلامتی خدا حفظش کنه براتون 

مرسی گلم همچنین نی نی یکی یدونه شمارو😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن گفت نی نی دخمله😍

بسلامتی عزیزم مبارک باشه دخمل عشقه😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان  من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخص ...

توکلت بخدا انشالله بحق مادر امام زمان که من خودم خیلی ازش معجزه دیدم شماهم نی نیت سالمه وهیچ مشکلی نداره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بسلامتی عزیزم مبارک باشه دخمل عشقه😍

مرسی عزیزدلم الهی قسمت خودت

اره خودمم عاشق دخترم ولی واسه اینکه شوهرم و مامانم اینا نفهمن زیاد واکنش نشون نمیدم

می خوام جشن بگیرم امشب خانوادگی ریختن سرم بگو چیه😂😂😂

مرسی عزیزدلم حالا می خوام امشب جشن تعیین جنسیت بگیرم به شوهرم و مامانم اینا نگفتن حالا چند نفری ریخت ...

مبارکش باشه ایشالله جشن عروسی واسش بگیری،

مگه اینکه خودت لو بدی😅😅🤣

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
گفتم چون گرمه جنین از بین بره مرسی😍

نه بابا اینجوریام نیست دیگه ،فقط دارچین نخور🥰🥰😘

مرسی عزیزدلم الهی قسمت خودت اره خودمم عاشق دخترم ولی واسه اینکه شوهرم و مامانم اینا نفهمن زیاد واکن ...

ممنون عزیزم.اره واقعا دختر عشقه انشاءالله که بسلامتی بغلش کنی عزیزم.اره خوبه اگه بتونی جلو خودت بگیری چیزی نگی😆😉

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مبارکش باشه ایشالله جشن عروسی واسش بگیری، مگه اینکه خودت لو بدی😅😅🤣

مرسی عزیزم

نه من که خیلی سفتم😂😂😂

عزیزم ۱۶ هفتم تموم شده درسته دیگه؟

مرسی عزیزم نه من که خیلی سفتم😂😂😂 عزیزم ۱۶ هفتم تموم شده درسته دیگه؟

اره عزیزم فردا میشه ۱۶ هفته ویکروز😍

ممنون عزیزم.اره واقعا دختر عشقه انشاءالله که بسلامتی بغلش کنی عزیزم.اره خوبه اگه بتونی جلو خودت بگیر ...

اره نمیگم خیلی سفتم😊😊😊

اره عزیزم فردا میشه ۱۶ هفته ویکروز😍

جنسیت درسته تو ۱۶ هفته؟

جنسیت درسته تو ۱۶ هفته؟

والا منم ۱۶ هفته رفتم گفت هر دو دخترن تو انومالی هم همینو گفت😍