2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
عزيزم توالان چقدر استراحت ميكني ،به خاطر طول سرويكست ميگم

من کلا از زمانی که انتقال دادم در حد کارای شخصی د دستشویی و اینا بلند میشم خونه مامانمم کار نمیکنم اصلا بیشتر یا نشستم یا درازکشیدم نمیدونم چرا سرویکسم کم بود حالا چهارشنبه سونو دارم ان شاالله خوب باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره بخدا خودش ۴۲ سالش بود کلا یه تخمک داشت که شد یه جنین گریدc و فرش انتقال داد و با همون صاحب یه ...

به خدا که میرم انتقال میدم 😍😍😍 

اصلا فکرشو نمیکردم کسی با گرید c جواب گرفته باشه 

توکل به خدا،  تو همین ماه میرم میگم آزمایش ایمنی و انعقادی بنویسه تا جوابش برای انتقالم حاضر بشه 

ببین فقط بدون خیلی بهم انرژی دادی و حس خوبی گرفتم از حرفات،  خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه 💋💋💋💋💋

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم بیرونی هارو می خواد حالا جالبه کلا من فست فود و بیرونی نمی خورم ها از دیشب چم شده 😁

خب برو یه جایی که شرکتی نیست،  خودشون درست میکنن،  ولی جدی سخت نگیر،  هرچی دوست داری بخور 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ماشالله جان انوکسا هم قطع کردین شما ؟

غزال جونم من آنوکسا ندارم کلا فقط آسپرین میخوردم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من کلا از زمانی که انتقال دادم در حد کارای شخصی د دستشویی و اینا بلند میشم خونه مامانمم کار نمیکنم ا ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟

میگم برا ان تی شما رفتی رویان قشنگ وقت میذاره برا سونوش؟

یا سریع سونو میکنه میگه پاشو؟

من خیلی خیلی دلم میخواد برم بیرون انجام بدم جایی که خوب باشه قشنگ وقت بذاره ولی پرسیدم از منشیا گفتن فقط باید همینجا انجام بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به منم گفت اسپرین کلا قطع انوکسا هم فعلا قطع من میترسم خونرسانی مشکل بخوره 

عزیزدلم نگران نباش اینا جفتشونم یه کاری انجام میدن دیگه آسپرین یک هفته اثرش تو بدن میمونه بعدشم احتمالا تو این چندروزه دکتر آنوکسارو میگه که تزریق کنی 

حالا تا زمانی که اینارو استفاده نمیکنی آب ومایعات زیاد استفاده کن که به رقیق شدن خونت کمک کنه

دکتر خودش هیچ دارویی نداده بهش بااینکه وضعش خیلی خرابه مورفو صفر تعداد کم حرکت صفر فقط گفته اسپرم فر ...

اخه اگه وضع اسپرم خوب نباشه چه جوری میخوان فریز کننن؟ برا شوهر من دکتر اسپیرژن داد با اسید فولیک از هر کدوم روزی یکدونه ، اخه چرا دکترتون تقویتی نداده معمولا میدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@nedajooon12345     سلام عزیزم نیستی توی فکرتم حال خودتو نی نی خوبه انشالله؟

سلام عزییییزم قربونت برم که اینقدر مهربونی اره خداروشکر خوبیم فقط یکم دل درد و کمر درد اذیتم میکنه دیگه باید تحمل کرد خودت در چه حالی تو چه مرحله ای هستی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
برامنم دیروز آخریش بود که خوردم  هفته پیش دوشنبه رفتم گفت از امروز ۳ روز ۲تا بخور ۳ روز بعدم ۱ ...

واسه منم از روزی ۴ تا ۲ تاش کرده یه هفته اس بعدشم گفت دیگه قطع کن نیازی نیس

این قرص کل موای منو ریخت😪

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اخه اگه وضع اسپرم خوب نباشه چه جوری میخوان فریز کننن؟ برا شوهر من دکتر اسپیرژن داد با اسید فولیک از ...

هیچی نداد گف برین برا فریز نوبت بگیرین نوبت گرفتیم ولی نمیخایم بریم منتظرم جواب ازمایش ژنتیک و کاریوتایپ بیاد بریم برا تخمک کشی 

چیا بدم تقویتی براش؟

به منم گفت اسپرین کلا قطع انوکسا هم فعلا قطع من میترسم خونرسانی مشکل بخوره 

همونطور که دراز کشیدی مچ پاتو بچرخون ورزش بده که خونرسانی انجامشه طوری که به لگنت فشار نیاد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزدلم نگران نباش اینا جفتشونم یه کاری انجام میدن دیگه آسپرین یک هفته اثرش تو بدن میمونه بعدشم احتم ...

شما تهوع اینا نداری؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...