2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

من خاموش میخوندم ، ولی اینقدر براتون خوشحالم که اندازه نداره من هم به اندازه خودتون براتون استرس داشتم خدا رو صدهزار مرتبه شکر انشالله همه خانم‌های منتظر و باردار اینجا سال دیگه این موقع نی نی های قشنگشون بغلشون باشه و فقط اشک شوق بریزن... خیلی مبارکتون باشه 😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر شهر خودمون که گفت برید میکرو ، که انجام دادم ، فقط پولمونو حروم کردیم

منم مورفو ‌همسرم صفره ،شما تسه انجام دادین توی میکرو ؟ الان میخواین چیکار کنین ؟ الان مورفو رفته بالا ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات ...

از همون پیام اولی که ازت خوندم نوشته بودی بعد انتقال ۴ ساعت تو ماشین بودم تا برسم خونه،به دلم افتاد که مثبت میشی

حتی از پیامت اسکرین شات گرفتم که همش چک کنم یادم نره

از ته دلم همش دعا میکردم مثبت شی

خداروهزارمرتبه شکر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکتر شهر خودمون که گفت برید میکرو ، که انجام دادم ، فقط پولمونو حروم کردیم

کجا میکرو‌کردی گلم با کدوم دکتر ؟ 

از همون پیام اولی که ازت خوندم نوشته بودی بعد انتقال ۴ ساعت تو ماشین بودم تا برسم خونه،به دلم افتاد ...

ماجرا چیست اگه راهی بلدین بگیدمنم انجام بدم دوشنبه انتقالمه خیلی مضطرم اتفاقا فاصلمم چارساعته تا مرکز

مرسی عزیزدلم دعا کن بمونه برام  بهش وابسته شدم

عزیزم بسپرش بخدا هر شب دستتو بزار رو شکمت برا نی نی ایت الکرسی بخون از خدا بخواه سالم بغلش کنی منم برا سلامتی نینیت حمد خوندم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

مبارکه مامان خانوم😍😍😍😍چه حس قشنگی

الهی سالم و سلامت بغلش کنی یکی یدونه رو

واقعا خداروشکر خدا بخواد نشد نداره

مواظب خودت و نی نی باش عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ماجرا چیست اگه راهی بلدین بگیدمنم انجام بدم دوشنبه انتقالمه خیلی مضطرم اتفاقا فاصلمم چارساعته تا مرک ...

نه استرس راه و داشتم بچه ها خیلی دلخوشیم دادن اما کارامو میگم از استرس نهار نخوردم برن شام بهورم میگم عزیزم حتما حتما مثبت میشی  به امید خدا 

نه استرس راه و داشتم بچه ها خیلی دلخوشیم دادن اما کارامو میگم از استرس نهار نخوردم برن شام بهورم میگ ...

باشه عزیزم الهی بیای خبر زایمانتم تو تایپیک بذاری پس منتظرم بیا بگو😍 از زمان مصرف داروهاتم بگو لطفا

مبارکه‌ عزیزم بهت تبریک میگم ،خیلی خوشحال شدم قربون خدا برم خیلی مهربونه ،خدا برات نگهش داره عزیزم 

نه..اصلا انگیزه ندارم بازم برم..ولی اگه برم باید یکی از اینارو کنارش اتجام بدم

حتما اینسری خودت بخواه هیسترو با خراش واست انجام بده چون خیلی تاثیر داره توی مثبت شدن

عزیزم امیدتو از دست نده خداروشکر جنین داری نصفه راهو رفتی