2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان هفته ي چند هستين؟استراحتتون چطور بود؟

الان هفته ۲۳ هستم استراحتم زیاد نبود خودم کارهام رو انجام میدادم دکتر منو به پریناتولوژیست معرفی کرد تحت نظر اون بودم بعد شما سونو واژینال دادی یا شکمی اخه شکمی دقیق نیست و بیشتر نشون میده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آنا جون یعنی جلسه اول بری آزمایش وعکس رنگی واین چیزا نمیفرستن انجام بدی؟

من همه اینارو داشتم عزیزم آزمایشی هم که مینویسن فکر کنم کزاز و اچ آی وی و تیروئید اینا باشه که هر شش ماهش اعتبار داره من تمام مدارکم کامل بود ولی باز سونوگرافی نمیکنن همون جلسه اول سونو میکنن همون جلسه اول هم دکتر شمارشو داد که هر سوالی یا ج آزمایش رو براش بفرستم و از همونجا راهنمایی میکنه. ولی سونوشون قیمتش بالا بود نسبت به جاهای دیگه ولی خوبیش این بود کمه و سونوشون داپلره و دقیقتره فک میکنم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
@تارا1207   سلام خانومی امروز به نیتت یس نوندم اشالله حاجت روا بشی

عزیزم شما هم قبل انتقال مثل من استرس دلشتی من همش گریه میکنم از استرس همه جام دردمیکنه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دوستان مگه ازمایش قند هفته۲۴ نباید با اون مایع گلوکز باشه؟ پس چرا دکتر برای من قند ناشتا و بعد صبحا ...

عزیزم منم تقریبا هفته ام با شما یکیه،نمیدونم چرا دکتر واسم ننوشته؟!!بنظرت حالا وقت هست توهفته های دیگه برم یانه خودم سرخود برم ازمایشگاه بهشون بگم واسم انجام بدن؟فکر میکنم ماما یادش رفته بگه🤔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای ممنون ک جواب دادی عزیزم مبارک باشه خدا حفظش کنه برات 😍😍 جدی میگی من اصلا نمیتونم من ۹۹ بودم ر ...

چرا حتما می فرستن پیش دکتر تغذیه برای کاهش وزن . قند خونتون چطوره؟ سنتون چنده؟ دکتر پیوند بابایی دکتر رویانه. ویزیت اینترنتی هم داره. 

خدایا شکرت
به نظرت من از شنبه از ۵ میل جنینم تا چهارشنبه رسیده به ۸ میل کم رشد نکرده یا خوبه

راستش انقد دقیق بلد نیستم پروانه جون🙈

این دیگه فقط کار دکتره کخ بفهمه

نظر دکترت نسبت به رشدش چی بود؟

توکل به خدا عزیزم ان شاء الله به سلامتی طی میشه این روزها و خوب خوب میشی  منو بی خبر نذار از ح ...

سلام زینب جون من ال دی خوردم ۱۴ روز بولسرین تزریق کردم رفتم سونو کیست سمت راست داشتم گفتن احتمالا با پریودی  رفع میشه.پهلو  سمت راستم درد میکرد الان انگار بیشتر شده من با شال می بستم بهتر میشد. کیست ۱۸ میلی بود ممکنه درد بخاطر کیست باشه🤔

خدایا شکرت