2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم 

قربونت بشم انشاالله به زودی برا نی نی خودت عزیزم میری خیالمون راحت میشه 😍🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
برا منم دعا کن مثبت شه دوقلو باشه

چشم عزیزم ایشالا حتما هرچی میخوای همون بشه 😘🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی شکر  اقا تیکر بزار ببینیم چند وقتته

باشه عزیزم الان میذارم 😘

خدا رو شکر عزیزم کلی منتظر خبر خوبت بودم خیلی خوشحال شدم  بازم مبارک باشه

فدات بشم آتوسا جانم  مرسی انشاالله به زودی خبرای خوووب خوووب خودت عزیزم 😘😍❤️

همون روز مرخص میشی من عزیزم از همون روز واسه غذا و دستشویی بلند شدم و کلا استراحت نکردم و هفته بعدش ...

ممنون گلم فقط خیلی دردداشت بیهوش بودی یابی حسی زدن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم چرا مرکز رفتی؟؟ سونو کنی باز؟؟؟ انشالا همه چی خیره

گفتن ۲۱ روز دیگه بیا اون موقع که سنوم کرد الان باز سنو شدم گفت پشت جفتت لخته ی خون داری این همون هماتومه؟بعد ۷هفته وسه روز بودم که گفت نسبت به روز انتقالت هفتت کمه دو هفته ی دیگه بیا برایه چکاپ ولی جنینم نسبت به شنبه بزرک شده بود 

نه عزیزم. جنین.  تخمک که بار اول ۲۳ تا و بار دوم ۱۸ تا و بار سوم ۱۴ تا داشتم.

داروهاتون ایرانی بود یا خارجی ؟تحریک تخمدان هارو میگم ...حس می کنم ماها چون ایرانی استفاده کردیم تخمکامون کم بوده شایدم چون ذخیره ام کم بوده 

پروانه جون به این وقت اذانی مطمئن باش همه چی خوبه وعالی پیش میره امروز تاریخ ان تی برات مشخص میشه

عزیزم همه چیش خوب بود شکر خدا ضربانش ولی گفت دوهفته عقبی ازتاریخ انتقالت پشت جفتمم لخته ی خون بود

بچه ها عدد بتام ۱.۴ هستش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی ناراحت شدم😢 عزیزم انشالله دفعه بعد حتما جواب میگیری عزیزم توکلت به خدا باشه

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

[QUOTE=214063071]داروهاتون ایرانی بود یا خارجی ؟تحریک تخمدان هارو میگم ...حس می کنم ماها چون ایرانی استفاده کردیم تخم ...[/QUOT

بار اول و سوم گونال اف 

بار دوم پرگواریس. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚