2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046603 بازدید | 684531 پست
مرسی عزیزم،دکترم به من آموکسی و شیاف نداده میترسم داروهام کم باشه روز چند انتقال بی بی زدید؟ من ۴ش ...

عزیزم فک کنم جنینت ۳ روزه هست.بنظر من تا روز ۱۴ بی بی نزن من الان خودم از روز ۹ بی بی زدم روزی دوبار تا به امروز که همشون منفی بود جز ناراحتی چیزی برام نداشته الان شوهرم بردتم دکتر داروی پرپرانول دادن از ناراحتی زیاد بالا میارم این تجربه شخصیم بود بهت گفتم.....به دکترتم اعتماد کن....ولی اکثرا بچه ها شیاف و امپول و همزمان دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فک کنم جنینت ۳ روزه هست.بنظر من تا روز ۱۴ بی بی نزن من الان خودم از روز ۹ بی بی زدم روزی دوبار ...

ممنون آره خودم هم هرطور حساب میکنم میشه ۳ روز ولی مرکز میگفت جنین ۴ روزه دیگه نمیدونم بر چه اساسی

خودم هم نمیخوام بزنم چون مرکز گفت ۱۵ روز بعد برین آزمایش سری قبل که جنین ۵روزه انتقال دادم گفتن ۱۲روز بعد

عزیزم خودتو ناراحت نکن این راهی که ما رفتیم خیلی سخته باید کفش آهنی پات کنی منم یه بار انتقال دادم مثبت شدم ولی هفته ۵ افت بتا داشتم و افتادم خونریزی،پارسال هم طبیعی باردار شدم ولی قلبش وایساد با چه بدبختی سقط کردم 

انشاالله شما هم طبیعی باردار میشید دیگه توی این پروسه سخت میکرو نمیفتید

والله من از بچه های اینجا شنیدم بدونه مشورت با پزشکم انجام دادم ولی تو پریودی وتخمک گزاری نباید باشه ...

هيسترو و خراش رو باهم انجام ميدم. سرم اي وي اي جي هم ميخوام بزنم. اما دكترم چسب رو قبول نميكنه. 

مرسي كه همه سوالام رو جواب دادي🙏🏽🙏🏽🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام کشت کروموزوم هست کروموزوم خودت و همسرتو بررسی میکنن ببینن مشکلی داره یا نه ی نوع ازمایش ژنتیکه ...

ممنون عزیزم

پس چرا داده ما که فامیل نیستیم الکی ۵ تومنم هزینه م شد

من فکر میکردم از رو این اگر اسپرم یا تخمک مشکل داشته باشه میفهمن یعنی اصلا مشخص نمیکنه؟

ماشالا جان فکر کنم اینجوریه که میگیم ۸هفته و ۱ روز؛ ۸ هفته و ۲ روز.... ۸ هفته و ۶ روز ؛ ۹ هفته؛ ۹ هف ...

نه ۸ هفته و ۷ روزم داریم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها درمورد هفته های بارداری من راهنمایی میکنین مثلا میگیم ۸ هفته و۱ روز ۸ هفته و۲ روز .......... ...

اره بعد ۸ هفته و ۷ روز میشی۹ هفته و یکروز

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره بعد ۸ هفته و ۷ روز میشی۹ هفته و یکروز

خب خوبه اینجوری، اونجوری ۱روز زیادتر میشد دیرتر میگذشت🤣

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انتقال دادین؟  من شیراز هستم. مرکز رستمی.  اینجا خیلی بده چون روزی که میری واسه انتقال م ...

چقدر بد نمیشه بیای تهران

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شما چه تاریخی انتقال داده بودی تینا؟ هفته هامون یکیه  ببین سوزش معده ات احتمالا بخاطر عق زدنا ...

من ۲۳ شهریور انتقال دادم 

با دکترم تماس گرفتم گفت آلومینیوم ام جی بخورم

🙄🙄🙄🙄

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...