2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
قربوووونت برم ممنونم عزیزم ک جواب دادی     وااااااااای نمیدونی چقد خوشحالم ک دیدمت   ...

منم همچنین😍😍😍😍چرا همین الانم متورمه دردم داره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم من ال ارژنینو ۴۵ روز قبل انتقال روزی سه تا۱۰۰۰میخوردم پرندزولونم ۴۵ روز قبل انتقال روزی د ...

پروانه جون وقتی روزی دو تا میخوردی پردنیزول رو هر 12 ساعت یکی میخوردی یا دو تا رو باهم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه من لکه بینی داشتم زنگ زدم مرکز گفتن شیافاتو مقعدی بزار الان دوروزه دارم مقعدی میزارم ببخشید دلپیچه واسحال دارم با معده درد ضرر نداره چیکار کنم به نظرتون؟

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
قربونت. برا منم این دفعه یکم ورمش بیشتره فقط دستمو خم کردی درد میگیره. احساس می کنم چون 24 ساعت اب ن ...

از قدیم گفتن خواب زن چپه منم همیشه قبل انتقال و پانکچر وازمایش الانم که لنفوسیت خواب پریشون میبینم اونم از استرسه عزیزم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم معده درد از علائم اصلی  خوشحال باش انشاالله مثبتی😍

واقعا ان شالله امروز یکهو معده ام تیر کشید شکمم درد می کرد ....خدای من ماها چقد مظلومیم که از وجود درد خوشحال میشیم برام دعا کن‌عزیزم 

بچه من لکه بینی داشتم زنگ زدم مرکز گفتن شیافاتو مقعدی بزار الان دوروزه دارم مقعدی میزارم ببخشید دلپی ...

من که کلا یه شیاف و کم کردم به جاش آمپول میزنم اخه امپول راحت تره والا 

واقعا ان شالله امروز یکهو معده ام تیر کشید شکمم درد می کرد ....خدای من ماها چقد مظلومیم که از وجود د ...

اره من علائمم با معده درد شروع شد

اره واقعا

من الانم که درد طاقتمو میبره باز میگم خدایا شکرت 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
هیچی فقط پروژسترون امپول و شیاف و ویتامین دی و فولیک اسید

ببین با دکتر نصر انتقال بده حتما و اینکه بگو که حتما بهت آنوکساپارین بدن البته بگی یه بار منفی شدی خودشون آنوکسارو میدن مرکز مام به ایمنی و اینا اعتقاد نداره میگه آنوکساپارین خودش جلوگیری میکنه و موقع انتقال هم حتما مثانه ات در حد انفجار باشه ، هنوز آزمایش ندادی انشاالله که خیره اما اگه منفی شدی خدایی نکرده ناامید نباش چون کنین داری عزیزم غصه نداره که ،منم مام میرم دفعه اول منفی شدم اما سری دوم بهم آنوکسا دادن و مثانه ام هم در حد انفجار بود موقع انتقال و اینکه استرادیولم خارجی خوردم اینا خیلی تاثیر داشت ،چون ضخامتم از انتقال اولم ۱ سانت بیشتر شده بود و رحمم خیلی بهتر از دفعه اول بود ، دکتر نصر جایی که باید جنینارو بذارن و خیلی بیشتر وقت میذاره اینو اونایی که با دکترای دیگه مام انتقال داده بودن میگفتن همه. ضخامت آندومترت چند بود رفتی سونو؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خانمهابرای ای وی اف تومرکزرفتنی حتمابایدکارت واکسن داشته باشیم؟واکسن کرونامنظورمه

فعلا که از من کارت نخواستن اینده رو نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱