2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست
ارزومه بی خیال باشم و فکر نکنم اصلا بهش. ممنونم گلم بابت تجربیاتت.    

هرکاری که آرامش بهت میده انجام بده عزیزم فقط سعی کن همه تمرکزت روو بچه نباشه انشاالله دلت شاد شه به زودی به همین وقت اذان 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه های با تجربه این تاپیک یه سوال ؟؟؟ من قراره انتقال جنین داشته باشم ماه قبل رفتم رویان آزمایش ها ...

بله عزیزم سونو انجام میده و نوع سیکلتو مشخص میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر، دوستانی هستند که تو مرکز رویان باشند

عزیزم من رویان انتقال دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
UOTE] QUOTE] عزیزم من روز ۹ انتقالم از ظهر واقعا شرمنده که میگم یکهو انگار خیس میشم مخصوصا تو حرکا ...

سلام عزیزم خوبی ؟ عزیزم جای هیچ نگرانی نیست خیالت راحت 

ان شاء الله چند روز دیگه هم جشن بارداریت رو میگیریم 

دکترم گفت این پریود هیسترو پریود بعدش پانکچر بنظرتون اینجوری برم یا اول هیسترو پریود بعد پانکچر

والا منم اگر دکترم میگفت اول هیسترو حتما اونو اول انجام می‌دادم و خب شاید هم علتش رو می‌پرسیدم که چرا اول هیسترو 

سلام بچه ها 

من یه سوال دارم 

من هنوز لکه های قهوه ایم رو تو روز دارم بعد امروز دوباره زنگ زدم مرکز گفتن یه شیاف اصافه کن 

الان دو‌تا شیاف دارم دو تا امپول 

بعد اونجوری میشه سه تا شیاف دو تا امپول 

کسی بوده اینقد پروژسترون داشته باشه؟؟

بعد اینکه تایماشو چجوری بزام اگه سه تا شیاف باشه دو تا امپول 

ببخشید زینب جون متفورمین با کدوم یک از این داروها تداخل داره اسپرین فولیک اسید استرادیول پرندزولون ل ...

ببین تداخل نداره با هیچ کدوم فقط حتما دو ساعت فاصله باشه بین این داروها، ترجیحا حتما با لووتیروکسین فاصله داشته باشه

سلام بچه ها  من یه سوال دارم  من هنوز لکه های قهوه ایم رو تو روز دارم بعد امروز دوباره ز ...

شما بارداری الان ؟؟؟ خیلی زیاده به نظرم من حالت عادی ۱ شیاف ۱ آمپول داشتم دکتر گفته بود در صورت لک فقط آنوکسا و آسپیرینمو قطع کنم هر۵ ساعت تقریبا باید بزنی ۲۴ تقسیم بر ۵ کن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها من امروز از صبح زیر شکمم درد میکنه طبیعیه

اگه غیر قابل تحمل باشه خطرناکه فکر نمیکنم چیز خاصی باشه 

عزیزم شما بی بی چکتون کی خط انداخت...من روز ده زدم چیزی نبود...بنظرت امیدوار باشم...پاک خودمو باختم. ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما انقدر زود خودتو نباز الان اینهمه داری به خودت استرس و فشار وارد میکنی به خدا اصلا خووب نیست شما که اینهمه صبر کردی تا روز آزمایش هم صبر کن نگران نباش 

شما بارداری الان ؟؟؟ خیلی زیاده به نظرم من حالت عادی ۱ شیاف ۱ آمپول داشتم دکتر گفته بود در صورت لک ف ...

بله عزیزم باردارم 

نه اصلا به من نمیگن انوکسا و اسپرین رو قطع کنم 

حالا اضافه نمیکنم تا چهارشنبه برم پیش خود دکتر 

خودمم فک میکنم خیلی زیاده 

لکه بینیمم دائمی نیست که تمام روز باشه بیشتر ترشحم قهوه ای کم رنگ هست ولی بعضی روزا یمقدار قهوه ای تیره هم دارم 

شما بارداری الان ؟؟؟ خیلی زیاده به نظرم من حالت عادی ۱ شیاف ۱ آمپول داشتم دکتر گفته بود در صورت لک ف ...

بعد شما انوکسا رو قطع کردین 

قبل سونو قلب بود یا بعدش

من هنوز سونو قلب نرفتم هفته شش هستم 

فقط ساک و جنین دیده شده 

منم این بار یا دانایی میرم یا موسی پور ولی دانایی سرش خیلی شلوغه یه سری به پیج دانایی بزن همه بچه رو ...

سلام عزیزم اومدی؟ پیدات نکردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱