2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
سلام دوست عزیز منم با دکتر موسی پور سیکل ivf رو شروع کردم اکثرا همه ازش راضی بودن حتی اردیبهشت امسال ...

ان شالله دکتر بدی نیست ولی برای منو شما باید همه جوانب در نظر بگیره و اینکه کاش داروهارو خودش بنویسه حدیدا یه ماما اومده شانس من اولین روز کاریش بود همش میگفت نمی دونم این که نشد جواب من ...اجازه هم نداد دوباره خودم برم داخل اتاق دکتر  یا اینکه ایمنی انعقادی از من نگرفت منی که ۲تا سقط داشتم منم یه جنین داشتم برام دعا کن چون اخرین بار گفت اصلا تخمک نداری دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله دکتر بدی نیست ولی برای منو شما باید همه جوانب در نظر بگیره و اینکه کاش داروهارو خودش بنویسه ...

انشاالله مثبت میشی امیدت بخدا باشه عزیزم برات دعا میکنم 

خودت باید میرفتی میپرسیدی یعنی با توجه به شرایطت باید اصرار میکردی و همشو از دکتر میپرسیدی درضمن دکتر داروهای منو تو برگه مینوشت میاوردم همون خانوم تو سالن توی اینترنت وارد میکرد و ی بار متوجه نشدم رفتم دوباره از دکتر پرسیدم بیخود میکنن نمیزارن ما کلی هزینه مادی و جسمی و روحی روی اینکار میزاریم که نتیجه بگیریم نه اینکه ناامید بشیم بخصوص ماها که فرصت کمتری داریم من گار برم انتقال هم چسب جنین و آمپولهارو خودم پیشنهاد میدم که بعدا اگر خدای نکرده منفی شد پشیمون نشم چرا کم گذاشتم به خودم میگم من تمام تلاشمو کردم خدا مصلحت ندونست و قسمت نداشتم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
غلطت خون تو برگه با چی می نویسن ؟قبل انتقال از من یه ازمایش ساده نگرفت دکترم 😡

بی بی نزدی منتظر عکس پر رنگتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چرا اینجوریه؟ من تعریف موسی پور رو خیلی شنیدم از طریق ی آشنایی هم از یکی از اعضا جهاد هم شنیدم موسی ...

منم این بار یا دانایی میرم یا موسی پور ولی دانایی سرش خیلی شلوغه یه سری به پیج دانایی بزن همه بچه رو که دنیا میاره استوری کرده خیلی روحیه میده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ان شالله دکتر بدی نیست ولی برای منو شما باید همه جوانب در نظر بگیره و اینکه کاش داروهارو خودش بنویسه ...

دوست گلم تو‌که اینقدر ناراحتی یه بار دیگه برو مطبش ویزیت شو هرچی سوال داری بپرس اگه داروهاتم کم بدن دوباره مینویسه تازه انتقال دادی دیگه اینجوری اعصابت اروم میشه گلم وگرنه همش ذهنت درگیر این میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشاالله مثبت میشی امیدت بخدا باشه عزیزم برات دعا میکنم  خودت باید میرفتی میپرسیدی یعنی با توج ...

من از این چسب و اینا اصلا اطلاع نداشتم ...توکل به خدا ببینم چی میشه متاسفانه اون روز عحیب شلوغ و بی نظم بود نذاشتن خودم دوباره برم تو روز انتقال هم از هپارین خبر تداشتم فک کردم همه یه دونه اس ...سوالم پرسیدیم گفت برید بالا از خانم دلاوری بپرسید  خودش حواب نداد بعدم که نتونستم پله هارو بالا برم و نرفتم خلاصه اگه نشه مقصر خودم می دونم و داغونتر میشم 

دوست گلم تو‌که اینقدر ناراحتی یه بار دیگه برو مطبش ویزیت شو هرچی سوال داری بپرس اگه داروهاتم کم بدن ...

۴ ساعت راهم ...زنگ می زنم الان چون ۸ساعت چه حوری برم و بیام باز ...سرکار هم هستم 

خانما سلام ، من سی مهر خونریزی کردم که رفتم بیمارستان و علت رو گفتن بخاطر جفت پایین هست و فقط همون سی مهر خونریزی داشتم و بعد زدن آمپول پرولوتون قطع شد و فقط لک بود که لک هم نهایت تا دو روز بعدش بود و دیگه کاملا قطع شده بود تا الان که یکم باز لک قهوه ای دیدم باز نگران شدم نمیدونم باید چکار کنم از اونموقع استراحت بودم فقط دیروز یکم بیشتر بلند نشست شدم چون تنها بودم مجبور میشدم برم تا آشپزخونه و...  نمیدونم باید چکار کنم همین پنجشنبه هم باید برم مرکزم. حالا میگم بنظرتون برم الان سونو بشم یا نه تا پنجشنبه صبر کنم؟ خیلی کلافه ام.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم تا الان ۴ بار رفتم سونو چندروزه فکرم درگیره نکنه اتفاقی بیفته با سونوهای زیاد فردام میخام برم دک ...

نگران نباش دیگه واژینال نمیگیرن فکر نکنم چیزی بشه نمیدونم چرا دلمم میخواد حتی اگه سنو نکنه چهارشنبه بگم باز سنو کنه به نظرت برایه منم از رو شکم دیگه نشون میده چون شنبه دکتره با واژینالم خیلی لفتش داد تا پیداش کرد

عزیزم اب دور جنین چقدر بود؟؟؟ گفتم که منم اب دور جنینم ۳۲ هفته کم بود حرکتاش صعیف بود حس نمیکردم بعد ...

ببخشید من خیلی کم اب میخورم به زور روزی دو لیوان مایعات میشه چیزای دیگم خورد مثله چایی