2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ممنون انشالله که همه بچه هایی که اننتقال دادن مامان بشن همچنین شما ومن به خدا واسه همه دعا میکنم&nbs ...

ممنون عزیزم من که روز به روز ناامید تر میشم هیچ علامتی هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم به شوهرم میگم تا عوق نزنم باورم نمیشه حامله م.با اینکه سر اون دوتا که قلب تشکیل نشد هم شدی ...

خدا بزرگه استرس نداشته باش انوکسا یا هپارین داری شما دکتر دلیل تشکیل نشدن قلبو نگفت

عزیزم من از ۱۶ هفته خودم حس کردم و از ۱۹ هفته دیگه هرکس دست میذاشت متوجه میشد

اا یعنی ممکنه برای منم توهم نباشه البته من این نبض که گاهی قلقلکیه همیشه ندارما یه موقعهایی حس میکنم یروزایی هم نه. الهی بسلامتی زایمان کنی گلم منم خیلی دوست دارم زودتر ضربه زدن حس کنم💕

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنون عزیزم من که روز به روز ناامید تر میشم هیچ علامتی هم ندارم

بچه ها همه میگن به علامت نیست انشالله که مامان شدی عزیزم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
میگم شما چندم رفتی سنو اگه اشتباه نکنم ۲۵ انتقال دادی نگفت چند هفتته 

اره عزیزم ۲۵ انتقال دادم.۵ ابان رفتم ۷ هفته بود.الان دیگه وارد دوماهگی شدم که علایمم شدید شده چن حالت تهوع و داشتم ولی امروز دیگه بالا آوردم.

بچه ها همه میگن به علامت نیست انشالله که مامان شدی عزیزم 

چی بگم سرکار بودم امروز هم با استرس ...البته بیشتر نشسته تدریس کردم یه دردی تو واژنم حس می کردم الان که برگشتم و دراز کشیدم کم شده 

بري پيش دكتر بد نيست استرس نداشته باش ولي برو يه سونو بده خيالت جمع ميشع

آره همسرم عصر میاد میرم از صبح فقط 2 تا دونه زده اونم انقد ضعیف،

دردات طبیعیه عزیزم من هنوزم که هنوزه درگیر درد لگن و کمرم بچه بزرگ میشه داره جاشو باز میکنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

خانما من الان داشتم نهار میخوردم بعد احساس کردم یه دندونم یجوریه تو دهنم بعد که دقت کردم دیدم نصف دندونم نیست و انگار بدون اینکه بفهمم افتاده و قورت دادم🥵

بعد جالب اینه که اصلا دندون خرابی نبود لامصب تقریبا جلو هم بود ته نیست خیلی ترسیدم الان یجوری ام آخه چراااااا؟ یهو بی درد و بدون هیچی دندونی که تا حالا هیچیش نبوده یهو....

نگرانم قورت دادم بد نباشه ؟ من اصلا نفهمیدم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من که اصلا جرات ندارم هیچ علامتی هم ندارم

فردا بی بی میزنم هر چی خدا بخواد سپردم به خودش تو هم بسپار به خودش انشالله که مثبتی

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
چی بگم سرکار بودم امروز هم با استرس ...البته بیشتر نشسته تدریس کردم یه دردی تو واژنم حس می کردم الان ...

استراحت کنی دردا کمتره دیروز خیلی تو خونه راه رفتم درد داشتم ولی از وقتی استراحت کردم دردام خوب شده

استراحت کنی دردا کمتره دیروز خیلی تو خونه راه رفتم درد داشتم ولی از وقتی استراحت کردم دردام خوب شده

شما ۵روزه انتقال دادی ؟من ۳روزه اگه شوهرم بذاره ۱۳ میرم ازمایش 

آره عزیزم ولی خیلی درد دارم. قربونت برم، انشالله بهترینها واسه شما هم اتفاق بیوفته عزیزم.

ممنونم عزیزم🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍