2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خانوما من الان سه روزه جنینامو انتقال دادم..داشتم توی سایت میچرخیدم دیدم توی تاپیکا گفتن شب قبلش راب ...

نه عزیزم مگه همه چی به یه مورد بستگی داره اذیت نکن خودتو. اینم جزو مواردیه که گاهی دکترا نظرشون توش متفاوته. من خودم اون شب رابطه داشتم ولی منفی شدم. اصلا خودتو اذیت نکن. اینترنتم سعی کن نچرخی اطلاعات درست و غلط هم توش زیاده هم استرس میگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مگه همه چی به یه مورد بستگی داره اذیت نکن خودتو. اینم جزو مواردیه که گاهی دکترا نظرشون توش ...

ممنونم عزیزم..انشاءالله ک حاجت روا بشی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
فدات بشم بخوبیت خیلی خوشحالم برات که قلبشو دیدی خداروشکر  لکه بینیمم امروز تا الان خداروشکر دی ...

خدا رو شکر که خوب شدی نه عزیزم زن داداش من ۱۵۸بود پسرم بود میگن ولی بعضی وقتام صحت نداره

پدوانه جون چرا میگی راضیش کنی ؟چرا دکترها خودشون این کارو نمی کنن در حالیکه می دونن خوبه بخدا نمی خو ...

نمیدونم دکترا انگار خیلی رسیدگی نمیکنن والله من کلی فک زدم این بار سره پرندزولون سره چسپه سره خراشه حتی سره اینکه میگفت جنینتو پنج روزه میکنم خودم نزاشتم میگفتم اگه از بین بره چی میگفت جنین شناس میگه نمیره میگم دیدم به ۵ نمیرسن خودم رفتم رضایت دادم چهار روزه انتقال بدن خوب لامصب از بین رفتن چی میگی اخر سر راحت میگفت رشد نکردن والله ما باید خودمون یه کارایی بکنیم حتی بهترین دکترام به نظرم بعضی وقتا میلنگن

چطور متوجه شدی کارش خوبه؟ من خودم دوست دارم با سهیلا عارفی برم ، اما چون همسرم مورفوش صفره میخوام یج ...

شما با مورفولوژی صفر دکتر نظرش در موردتون چیه ؟ گفتن میتونید کار پانکچر اینارو‌شروع کنید یا باید صبر کنید تا مورفولوژی بره بالا ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستان میشه کمکم کنید امروز روز هشتم انتقالم بود صبح ساعت یازده ببخشید رفتم دستشویی لکه قهوایی تیره دیدم تا همین الان ادامه داره فقط روی دستمال کاغذی معلومه یه خورده ام دل درد پریدی دارم استرس گرفتم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
پروانه جان چند مدت بعد از مثبت شدن رفتی برای سونو قلب ؟

من ۲۷ شهریور انتقالم بود۲۱مهر فقط ساکو دید یک برج ۸جنینه بدونه قلب ۸برج ۸ جنینه با ضربان خواهشا زودنرو اگه لانه گزینیت دیر باشه فقط استرس میگیری من بتامم کم بود میدونستم لانه گزینیم دیره ولی باز مردم این مدت دکترا فقط بلدن استرس بدن به خدا تا ۸ هفته وقت هست برایه قلب

سلام دوستان میشه کمکم کنید امروز روز هشتم انتقالم بود صبح ساعت یازده ببخشید رفتم دستشویی لکه قهوایی ...

میشه یکی جواب بده 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
خانوما من الان سه روزه جنینامو انتقال دادم..داشتم توی سایت میچرخیدم دیدم توی تاپیکا گفتن شب قبلش راب ...

عزیزم واله منم نداشتم حدودا ۲۰ روزی شایدم بیشتر دقیق یادم نیست مثبتم شدم به اینا فکر نکن عشقم

عزیزم میتونی دوستیمو قبول کنی  من دلیل خونریزی و فهمیدم اینجا نمیتونم بگم😓😓

عزیزم قبول کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم واله منم نداشتم حدودا ۲۰ روزی شایدم بیشتر دقیق یادم نیست مثبتم شدم به اینا فکر نکن عشقم

😍😍😍مبارکه عزیزم..انشاءالله ک صحیح وسالم بغلش بگیری

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊