2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

@malakeh_zibaei    

هر چی ریپلی کردم نیومد

میدونم منم روزای قبلش خیلی استرس داشتم

ولی اون لحظه که ضربان قلب رو میشنوی همه چی تموم میشه😍😍😍

من اون لحظه از ته دلم برای همه بچه های منتظر اینجا دعا کردم، مطمئنم مثبت شدن ماها هم از دعای قبلی هاست....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فدات شم ضربانو زد ۱۴۲ کم نیست به نظرت

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه برات

واسه منم سونو قلب ۱۴۲ بود ان تی ۱۷۲ بود کم نیست عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یک ماه پیش خریدم ۸۳۰ تومن الان اصلا نیست  یه شماره بهم دادن که داروخانه نبود اون داشت ۱،۵۵۰،۰ ...

خداروشکر عزیزم !چرا دوباره خریده بودی مگه ۹۰ تایی نبود؟شما قراره روزی چندتا بخورین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
کسی بوده دومین پریش بعد از انتقال با تاخیر بوده باشه؟

عزیزم من بعد انتقال پری هام بهم ریخته بود تا سه ماه هی عقب مینداختم بعد سه ماه کم کم منظم شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من اینجوری حساب می کردم نه صبح شنبه تا نه صبح یک شنبه یک روز، تا نه صبح دوشنبه دو روز، نه به بعد امر ...

سلام عزیزم خوبی گل پسری خوبه؟

عزیزم سرکلاژ شدی درسته؟

تو ان تی سرویکست چند بود؟دوباره سونو دادی؟

@malakeh_zibaei     هر چی ریپلی کردم نیومد میدونم منم روزای قبلش خیلی استرس داشتم و ...

خدا کنه منم ۴ شنبه این حس خوبو تجربه کنم واقعا عزیزم ❤️😍🤲🏻 اره واقعا دعا در حق همدیگه خیلی بیشتر جواب میده 🤲🏻 برام دعا کن 🤲🏻 انگار زمان کشششششش اومده دارم لحظه شماری میکنم تا ۴ شنبه واقعا تنها امیدم اینه که صبح وقت دارم ۴ شنبه رو جز انتظارم حساب نمیکنم 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
به نظرتون کدوم شیرخشک خوبه؟شیر خشک یارانه ای که بهداشت میده اصلا سیرنمیکنه.کمک لطفااااا

عزیزم دختر خالم به بچش نان میده راضیه تپلی هم شده بچش

سلام عزیزم حالت خوبه گلم شما بازم لک بینی داری  من روزی دوتاامپول میزنم س تا شیاف امروز بازم ل ...

سلام عزیزدلم فدات شما خوبی؟

والا من آمپول پرولوتونو زدم خیلی بهتر شدم خداروشکر امروز دیگه لک ندیدم ولی اصلا نگران نباش همش طبیعیه شیافو آمپولاتو استفاده کن واستراحت من دکترم آسپرین داده بود که الان دوهفته بیشتره قطع کردم ولی بازم لکه بینی وخونریزی رو داشتم 

آره عزیزم هماتوم دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی فدات شم خودت خوبی لکبینیت خوب شد

فدات بشم بخوبیت خیلی خوشحالم برات که قلبشو دیدی خداروشکر 

لکه بینیمم امروز تا الان خداروشکر دیگه ندیدم الحمدالله 

پروانه ضربانو برا شما زده بود ۱۴۰ برا تینا هم ۱۴۲ شما جفتتونم جنین پسر دارین برا من ۱۶۸ بود یعنی ربطی داره شاید دختر باشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی گل پسری خوبه؟ عزیزم سرکلاژ شدی درسته؟ تو ان تی سرویکست چند بود؟دوباره سونو دادی؟

سلام گلم، ممنون، خداروشکر، تو خوبی؟ اره عزیزم سرکلاژ کردم، ان تی 29 بود و گفت باز تکرار کن، هفته 15 باز رفتم سونو 25 شده بود، دکتر گفت باید سرکلاژ شی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خانما هفته شیش بارداریم لکه قهوه ای دیدم شیافم یکی صبح یکی شب لکه دیدم شیاف گذاشتم و اب نشاسته ...

عزیزم استراحت کن انشاالله قطع میشه

اگه قطع نشد به دکترت پیشنهاد بده بهت دوفاستون بده خیلی خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
کسی بوده دومین پریش بعد از انتقال با تاخیر بوده باشه؟

بله عزیزم دومین پریود تو اکثر افراد با تاخیر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚