2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست
سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

الهی گلم مبارکت باشه ایشالله ب سلامتی بغلش کنی منم دعا کن 🙏

چندباره هی سوال میکنم هیچ کس جواب نمیده بچه ها فقط پیام های ریپلای شده هم رو جواب میدن خودم جواب سو ...

عزیزم بعد انتقال نمی دونم اما بعد پانکچر  چن دوره عقب میفتی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما هفته شیش بارداریم لکه قهوه ای دیدم شیافم یکی صبح یکی شب لکه دیدم شیاف گذاشتم و اب نشاسته ...

کاش از دکترت بپرسی ولی من از دوستان شنیدم امپول پروژسترون می زنن بهتر از شیافه وواستراحت کن 

چقد گرونه یاخدا

یک ماه پیش خریدم ۸۳۰ تومن

الان اصلا نیست 

یه شماره بهم دادن که داروخانه نبود اون داشت ۱،۵۵۰،۰۰۰ تومان و ۱۱۰ تومن هم پول پیک گرفت تا کرج

بازم اطمینان نداشتم بیاره و میترسیدم کلاهبردار باشه اما خدا رو شکر رسید دستم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام عزیزم براچی دکتر بهتون دادن؟

پریود شم میرم برای شروع سیکل انتقال 

به امید خدا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مرسی عزیزم من تازه در این وادی وحشتناک و پر از استرس وارد شدم و اطلاعات زیادی ندارم هرچه میدونم از ب ...

خدا روشکر شاید به درد بخوره

استرس نداشته باش گلم ان شاءالله همه چیز برات خوب پیش بره ، هرسوالی هم داری بپرس بلد بودم جواب بدم😙

چندباره هی سوال میکنم هیچ کس جواب نمیده بچه ها فقط پیام های ریپلای شده هم رو جواب میدن خودم جواب سو ...

از دست تو . خیلی خوب بود  

من خودم چون پریود دوم بعد پانکچر میخواس انتقال بده و ال دی داشتم سر وقت پریود شدم برا همین نمیتونستم جوابی بدم عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از دست تو   . خیلی خوب بود     من خودم چون پریود دوم بعد پانکچر میخواس انتقال بده و ...

😂😂😂😂

والا خب چندباره هی میام سوال میذارم کسی محل نمیده ، البته میدونم از عمد نیستا ، اینقد پیاما اینجا بالاست ، بچه ها اول پیامهای تگ شدشون رو جواب میدن بقیه پیام هارو نمیبینن

[QUOTE=213596978]بچه ها من انوکسا رو هرروز میزنم امروز بازم لک بینی دارم چیکارکنم ایا فردا بزنم یا ن ب دکترم دسترسی ...قط نکن نمی دونم چی بگم والا   از زینب بپرس  تگش کن من بلد نیستم