2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام دوستای عزیزم میشه بگین بتای ۲۳۰ برای روز ۱۳ انتقال خوبه یا نه؟

مبارکه عزیزم . اتفاقا راجع به پنتوکسی فیلین که پرسیدم ازت ، خواستم بپرسم که در چه مرحله ای هستی که یادم رفت . مبارکه گلم 

هر وقت تونستی بیا برامون داروها و تمام نکاتی رو که رعایت کردی رو بگو . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
کلا ماها فک کنم دائم در حال ترسیم بخدا از اولی که باردار میشیم تا آخرش هر دفعه یجور نگرانی داریم خدا ...

اره بخدا.هر سری میگم دیگه استرسم تموم شد خیالم راحت شد تا یه دردی میاد سراغم سراسر استرس میشم.خدا خودش کمکمون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.شما چه روزی ازمایش دادین بتاتون چند بود؟

عزیزم من چون دوقلو شده بودن بتام بالا بود عزیزم با من مقایسه نکن کلا با کسی مقایسه نکن عدد ۲۰ اینا پایینه خطرناکه عدد بالای ۲۰۰ خوبه عزیزم ۲ برابرم میشه نگران نباش بتا به لانه گزینی ربط داره که کی انجام شده باشه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی گلم که گفتی . منم تقریبا هر کیو دیدم بار اول باهاش مثبت نشده اصولا دومین بار مثبت میشن . آره م ...

خواهش میکنم عزیزم

نه والا علتش رو  نمیدونم...قبل انتقال دومم آزمایش ایمنی رو دادم مشکلی نداشت ،بعد انتقال دومم آمپول هپارین میزدم دیگه نمیدونم چرا نشد‌‌‌‌..

یچیز بگم گلم...منم شکمم بشدت سرد بود انگار  ک داخلش یخ ریخته باشن خیلی خیلی سرد بود...الان چندماهه ک مدام شکم بند پشم شتر میبندم، تو خونه همیشه شلوار و جوراب ضخیم میپوشم و سردیجاتو خیلی کم کردم و موقع ظرف شستن اصلا نمیزارم آب بریزه رو شکمم و زیر شکمم رو بجز روزای پریودی با روغن سیاهدونه ماساژ میدم..خداروشکر خیلییییی بهتر شدم 

شما هم این مواردو رعایت کن ان شاالله بهتر میشی فقط زمان میبره چند ماه باید بگذره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
والا درست نمیدونم عزیزم پزشکم برای اکثرا مینویسه کلا کارش تنظیم سیستم ایمنیه

مرسی عزیزم انشاءالله نی نی تو دلیتو سالم بگیری بغلت 🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم والله معلوم نیست کی پریود بشم چون آمپولایی که زدم مشخص نمیکنه کی پری میشم. دکترم گفت اگه ...

پس منم رویال ژلی بگیرم برای چی خوبه اونوقت؟؟؟

من بعدازهیسترو دیگه نرفتم پیش دکترم گفت پریودشدی بیا هم جواب هیسترو بگه هم بگه خراش داده یانه؟ حالا پری که شدم بهم میگه انتقالم کی میشه احتمالا برای آذرماه بیفته با توکل بخدا

سلام عزیزم دو هفته ست زایمان کردم بله طبیعی باردار شدم با اینکه مشکل حادی نداشتیم ولی خیلی این ...

عزیزم تبریک میگم خداکوچولوت حفظ کنه در پناه خودش حالا قدم نورسیده دختریاپسر؟ خدابرات نگهش داره 

خواهش میکنم عزیزم نه والا علتش رو  نمیدونم...قبل انتقال دومم آزمایش ایمنی رو دادم مشکلی نداشت ...

انشالله که بزودی مامان میشی ‌. اتفاقا شکم بند دارم باید استفاده کنم . آره حتما اینارو رعایت میکنم . دیگه توکل بخدا . کی میری دکتر اسرافیلی ؟ چند وقته از انتقال دومت میگذره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
من شنیدم تنها کسی که سقط رو درمان میکنه دکتر رزاقی تهرانه. بعدشم دکتر عارفی

خوب عزیزم شما پیش دکتر رزاقی میرید درسته؟؟ میشه ادرس ایناشو بفرمایید؟ نوبت دهی شون چه جوریه؟ تلفنی یا اینترنتی؟ باید با همسرم هردومون بریم پیشش؟ ممنون میشم راهنمایی کنی که  اگه شد منم برم پیشش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پس منم رویال ژلی بگیرم برای چی خوبه اونوقت؟؟؟ من بعدازهیسترو دیگه نرفتم پیش دکترم گفت پریودشدی بیا ...

من اصلا نپرسیدم برای چی خوبه گفت اگه فرتیل نبود اینو بگیر. انشالله به سلامتی انتقال میدی فدات شم و مثبت میشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤