2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نیکاد جون ایشالا بزودی بهترینها که برات خیره پیش بیاد واقعا شرایط سختی رو طی میکنی امیدوارم خدا کمکت ...

ممنون عزیزم بخدا حال روحیم داغون تره مطمنم سقطم سخت میشه با این همه پروژسترونی که من زدم خدا خودش بهم رحم کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم.اصلا دلیلش مشخص نشد حتی جنین رو دادیم ازمایش دکتر گفت میتونه بدشانسی در حاملگی باشه ولی ب ...

خیلی سخته درک میکنم😭 عاجزانه با دل شکستم از خدا میخوام این سری مثبت بشی و برات قلبش 120 سال بتپه عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امپول پروژسترون داده زدم ولی لامصب تارابطه نداشته باشم پریود نمیشم علایمشو دارم ولی نمیشم

عزیزم نمیدونم من روز پانکچر پرستارا گفتن تا پریود نشید نباید رابطه داشته باشید خیلی تاکید کردن رو این موضوع منم پروژسترون داشتم خوب شاید شما انتقال داشته باشی چون برا بعضی ها چند روز بعده پانکچر انتقال میدن ولی من هایپر شدم همون روز معلوم شد دیگه انتقال نداشتم 

شماهپارین دارید ؟همش دور ناف می زنید ؟دیگه جا نمونده دور نافم 

من انوکسا دارم بله دور ناف میزنم منم داغونه دورنافم چند هفته ای؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم دردا بیشترم میشه چون بدن تحت فشار

مرسی گلم خیالم راحت شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات عزیزم.انشاله خودتم بعد ۹ ماه نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی

قربونت همچنین گلم

جنین بلاست بود؟

دقیقا چند هفته و چند روز بودی؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خیلی سخته درک میکنم😭 عاجزانه با دل شکستم از خدا میخوام این سری مثبت بشی و برات قلبش 120 سال بتپه عز ...

سلام عزیزم

خدا صبرت بده

ببین من پارسال این موقع نی نی رو توی هفته هفت از دست دادم قلبش هم تشکیل شده بود، یک سال قبلش هم یه بارداری مولار منجر به سرطان داشتم که درمانش پوستم رو کند

بعد از سقط دوم به توصیه بچه های نی نی سایت رفتم دنبال آزمایش های ژنتیک و ایمنی و انعقادی.رفتم زیر نظر یه دکتر معروف ایمنی

و با آزمایش‌هایی که از خودم و شوهرم گرفتن فهمیدیم مشکل چیه 

چهار ماه بعد از آزمایش‌ها با مصرف داروها و تزریق آمپول‌های لازم، من به لطف خدا باردار شدم

دنبال علت این سقط باش عزیزم .سقط به هیچ عنوان الکی اتفاق نمیوفته

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
شما کی رفتید برا قلب؟

من ۲۷ شهریور انتقال دادم که ۲۱مهر رفتم ساک خالی بودو گفت ۵ هفته ای اول ابان رفتم گفت ۶ هفته ای جنینو دید گفت سه میله ولی ضربان نداره برایه ۱۲ هم بهم نوبت داد یعنی شما تو ۵ هفته جنینو دید ولی تو شش هفته جنینو ندید ؟ کیسه ی زرده وفتال پلم ندید ؟ ساکت بزرگ شده بود

من انوکسا دارم بله دور ناف میزنم منم داغونه دورنافم چند هفته ای؟

۵روز بعد انتقالم خدا از دهنت بشنو گفتی چند هفته دلم خوش شد هیچ علامتی ندارم حتی یکم درد ...که دل خوش کنم 

خیلی سخته درک میکنم😭 عاجزانه با دل شکستم از خدا میخوام این سری مثبت بشی و برات قلبش 120 سال بتپه عز ...

ضمنا خیلی ایشالا ظرف یک هفته به خونریزی میوفتی

اگه نشد مطلقا معطل نکن و برو بیمارستان یا دارو استفاده کن

چون اگه خدای نکرده ذره ای از جفت توی رحم بمونه ممکنه منجر به یک فاجعه بشه

رحم رو باید تمیز تمیز کنی

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
منم همینطورم شوهرم بدتره شبا یه لحظه رو پشت می خوابم هلم میده پهلو بشم😂😂😂اینقدر استرس داره مامانم ...

آخی عزیزم ایشالا خدا براتون نگهش داره 😍🤩🤩🤩

دوقلو بارداری

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم خدا صبرت بده ببین من پارسال این موقع نی نی رو توی هفته هفت از دست دادم قلبش هم تشکیل شد ...

سلام ممنونم از همدردی  و راهنمایت درسته هیچ اتفاقی بی دلیل نیست من شهرستانم ولی رویان تهران میرم فعلا باید این سقط و از سر بگذرونم میخوام بعده عید سخت پیگیر بشم اره همه آزمایشات رو انجام میدم الکی دوباره وارد سیکل نمیشم من فقط همسرم قبل انتقال آزمایش کاریوتایپ و AZFرو انجام داد که سالم بود دیگه کار دیگه ای انجام ندادیم کاش از اول همه چیز رو بررسی کنن تا اینجوری نشه هم از لحاظ روحی جسمی و هزینه ضربه بخوریم خداروشکر که نتیجه گرفتید شما الان نی نی تو دنیا آوردید به سلامتی؟؟ یعنی طبیعی باردار شدید؟

ضمنا خیلی ایشالا ظرف یک هفته به خونریزی میوفتی اگه نشد مطلقا معطل نکن و برو بیمارستان یا دارو استفا ...

چشم عزیزم حتما میخوام از فردا گرمیجات زعفرون غلیظ و با خرما ناشتا بخورم و داروهامم قط کردم تا هفته دیگه این کارارو انجام میدم اگه سقط نشد میرم بیمارستان بله میگن برا رحم ضرر داره باید پاک بشه هرچی بیشتر بقایا بمونه عفونت اینا ایجاد میکنه