2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
واسه من ۱۶ هفته سونو واسه طول سرویکس نوشته شما تو ان تی طول سرویکستون چقد بود؟

تو ان تی سی دو بود واژینال، ولی پونزده هفته خودم همینجوری باز رفتم سونو اون شکمی طول سرویکس رو سی پنج زد.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخش من جواب میدم اما پزشک معمولا تا هفته 10 و 11 خودش سونو میکنه بعدش سونو غربالگری اول که بی ...

مررررسی عزیزم 

نیلدا جون میگم من تا الان ۴ بار رفتم سونو بنظرت مشکلی پیش نمیاد برا جنینم؟

امروزم این مسئله شده درگیریِ فکریم😥🤣

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم فردا بعداز ظهر نوبت دارم🥺 دعا کن برام لطفا

الهی دورت بگردم مطمئنم خوش خبر میای عزیزم برات صلوات میفرستم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من الان ۶ هفته و ۳ روزمه ! حالت تهوع دارم غذاها حالمو بهم میزنه من عاشق غذا بودم الان هرغذایی ...

عزیزم هیچ کاری نمیتونی کنی هیچی حالتو خوب نمیکنه من همه چیو امتحان کردم از نون تست تا سیرابی شیردون و قرص های ضد بارداری تنها راهش صبر کردن تا پایان ۳ ماه و اواسط ۴ ماهه😖😖😖😖😖

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مررررسی عزیزم  نیلدا جون میگم من تا الان ۴ بار رفتم سونو بنظرت مشکلی پیش نمیاد برا جنینم؟ امر ...

مشکلی پیش نمیاد ولی زیاد نرو عزیزم، میدونم خونریزی داشتی و استرس داری اما زیادش هم خوب نیست،البته اون اوایل یکم سونوها زیاده بعدش هر 4 هفته یا 8 هفته میشه دیگه الان که خیالت راحت شده خونریزیت واسه هماتومه فقط استراحت و کن الکی توروخدا فکرای منفی هم نکن 

مثلا الان من بچم 2 هفته زودتر از موعد اصلیش سفالیک شده و سرش اومده پایین اما واقعا استرس ندارم و فقط استراحتم و بیشتر کردم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم هیچ کاری نمیتونی کنی هیچی حالتو خوب نمیکنه من همه چیو امتحان کردم از نون تست تا سیرابی شیردون ...

ببین دمیترون نوشته دکتر اما نمیخوام بخورم راستش نمیخوام هیچ قرصی بخورم تا جاییکه بتونم چون میترسم ! خوردنش مضره؟ امتحانش نکردم اصلا 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍