2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
انشاالله اره واقعا خداکنه تنبل باشن و ما زود رفته باشیم منظورت عکس سونو هستش؟؟ بخدا منم من خودمو برا ...

اره عکس سنو رو میگم بهم برگه رو داده منو بیخبر نزاری منتظرتم انشالله با خبرای خوب میایم خوبه حداقل اینجا رو داریم خودمونو خالی کنیم

عزیزان اماده اید به مناسبت عید فردا و عاقبت بخیری و خوشحالی هممون سلامتی  همه جنین ها که تا اخر ...

من که میخونم به نیت اینکه همه ی منتظرها باردار بشن باردارا به سلامتی بارشونو زمین بزارن من هفته ی بعد قلبشو ببینم تو رو خدذ برای منم دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنده باشی عزیزم انشالله ،  توکلم به خداست مرسی گلم از دعای خیرت🥰💚

برامنم دعاکنید روز نهم انتقال لک بینی داشتم پروژسترونمو‌ دوتا کرده قطع شدالان لک بینی امروز دوازدهمه دل تو دلم نیس چطور برم ازمایش بدم

برامنم دعاکنید روز نهم انتقال لک بینی داشتم پروژسترونمو‌ دوتا کرده قطع شدالان لک بینی امروز دوازدهمه ...

ایشالله عزیزم مثبتی به امید خدا و میای خوشحالمون میکنی به حق این شبهای مبارک 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام بچه ها

من امروز روز ۱۴ انتقال بودم تیتر بتام ۱۸۶۰ بود

خدا برام معجزه کرد

خواستم بگم امیدتونو از دست ندین فقط بخدا توکل کنین

مطمئن باشین که نتیجه میگیرین

امیدوارم همه اونایی که منتظر هستن زودی مامان بشن

اونایی هم که مامانشدن خدا بچه هاشونو حفظ کنه

سلام بچه ها من امروز روز ۱۴ انتقال بودم تیتر بتام ۱۸۶۰ بود خدا برام معجزه کرد خواستم بگم ام ...

خیلی تبریک میگم گلم الهی تا آخر بارداریت به خوشی و راحتی برات بگذره و نی نیتو صحیح سالم بغل بگیرید

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره عکس سنو رو میگم بهم برگه رو داده منو بیخبر نزاری منتظرتم انشالله با خبرای خوب میایم خوبه حداقل ا ...

چشم حتما انشاالله خدا به دلامون رحم کنه واقعا اینجام نبود که هیچی باید دیوونه میشدیم انشاالله خودتم خوشخبر میای

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چیکا جون ببخشید یه سوال دکتر شما بود که تعریف می‌کردید که دقیق و اوکیه؟ مریضی که جای دیگه میکرو کرده ...

خواهش ميكنم عزيزم راحت باش. اره گلم دكتر من بود والله نميدونم قبول ميكنه يا نه احتمالا قبول كنه معطلي هم يكي دوساعتي داره. من انومالي رو سونوگرافي ازاده مكري انجام دادم

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستای گلم عید همگیتون مبارک باشه 

الهی که به حق صاحب امشب هممون نتیجه خیر بگیریم 

بچه ها در حق هم دعای خیر بکنیم من الان برا بار سوم خونریزی کردم همراه با لخته خیلی اصلا حالم گرفته شده همش ته دلم یه جوریه میگم نکنه برام نمونه زبونم لال😭😭😭

شب عیدی واقعا حالم گرفته شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
 سلام بچه ها من امروز روز ۱۴ انتقال بودم تیتر بتام ۱۸۶۰ بود خدا برام معجزه کرد خواستم بگم ام ...

من امروز انتقال دادم تا خوته ۴ساعت تو ماشین بودم دراز کش ...نگرانم کسی مثل من بوده ؟

عزیزم جنینو کامل دید فقط گفت قلبش تشکیل نشده حتی اندازشم زده جنین ۳ میلی متره همه چیشم گفت نرماله ول ...

پروانه جون از انتقالت چند روز ميگذره؟ من ١٤ اسفند انتقالم بود بهم گفت ١٤ فروردين بيا براي قلب

خداياشكرت....❤️ 
من از اول سونوهامو دکتر صدری تو خواجه عبدالله انجام میدم ازمایشمم سعید تو پاسداران

سپيده جون سونو دكتر صدري خيلي معطلي داره؟ بيمه قبول ميكنه يا ازاده؟ چند روز زودتر بايد وقت گرفت؟

خداياشكرت....❤️