2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

خانما توروخدا کمکم کنید الان یهو خونریزی کردم من شونزده هفته و یکروز هستم یهو دیدم پدم شد خونی تا الان سابقه خونریزی نداشتم توروخدا بگید چی شده چکار باید کنم الان من روزی دوتا شیاف دارم یکی نه صبح یکی نه شب

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام بچه ها صبحتون بخیر باشه من امروز روز ۱۳ انتقال هستم بی بی چک گذاشتم زیر دو دقیقه سریع مثبت شد& ...

مبارک باشه عزیزم ..دیگه شدی مامان مهسا ..مثبتی حتما انشاالله بتاتون هم یه عدد خوشگل میشه😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی نگران نباش هیچی نیس نی نی ها سالمن هردوتا جنین و ساک بارداری 6 هفته ...

اره جانم اولین سونو رفتم یکم سونوگرافی فشار داد ذردم اومدبعد رفتم دکی گفت خونریزی کرده

من روز دهم انتقالم 400بود دکی گفت دوتا هست ولی اصلا تا حالا نه خونریزی نه لک هیچی نداشنم

بعد یونو درد اومد خونریزی کردم دکتر معابنه کرد گفت هر دوتا

جنین هم ساامن هم ضربان دارن

نگرانم که لک باعث نشه جنینا چیزی بشن

اره جانم اولین سونو رفتم یکم سونوگرافی فشار داد ذردم اومدبعد رفتم دکی گفت خونریزی کرده من روز دهم ا ...

ای جانم مبارکه انشاالله هردوتا نی نی تو سالم بغل بگیری نه انشاالله هیچی نیس نگران نباش لک اینا طبیعیه برا خودمون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم رفتم سونو ۴ شنبه ! خداروشکر پوچ نبود ! گفت ۲ هفته دیگه بیا برا قلب ! برام دعا کنین که قلب تشکیل ...

مبارک باشه ایشالله قلبشم مثل توپ برات میزنه چندروز بعد مثبت شدن رفتی سونو

کی انتقال  دادی انشالله تشکیل میشه

من ۸ مهر جنین ۵ روزه انتقال دادم ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مبارک باشه ایشالله قلبشم مثل توپ برات میزنه چندروز بعد مثبت شدن رفتی سونو

مرسی عزیزدلم ❤️ 

ببین من روز ۹ بی بیچک گذاشتم مثبت شد رفتم آزمایش دوباره روز ۱۳ تکرار کردم خداروشکر رشد خوبی داشت بتام ، دکترم گفت در صورت مثبت شدن ۳ هفته بعد از انتقال برم که من ۲۰ روز بعد رفتم ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان این جای هپارین مثله توپ کوچیک میشه چه کارش کنیم خوب بشه یا اونجوری نشه

اروم تزریق میکنی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚