2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

دخترا اینکه دو ساعت بعد انتقال بخوابین یا چقدر تکون بخورین یا کی برین دستشویی، هیچکدوم اثرش رو مثبت شدن انتقال ثابت نشده، اینا همش سلیقه دکتر های مرکز های مختلفه، اگر ثابت شده بود که مثل استرادیول و پروژسترون که همه دارن دکترها به میگفتن انجام بدین

اگر مرکزتون میذاره بخوابین، شمام اینجوری آروم ترین خوب اینکارو بکنین، اگر مرکز نمیذاره یا یه وقت مثلا مجبور شدین یا حواستون نبود تکون خوردین، دستشویی رفتین و .... اصلااااا خودتونو نگران نکنین، باور کنین آرامش ذهنی تون از همه چی مهمتره😍

اینجا با انواع و اقسام شرایط بچه ها مثبت شدن!

روز انتقال برین واسه هر چه پیش آید خوش آید، فقط وزن برداری و دو و ... انجام ندین😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبیم شکرمن همه چیز میخوردم ولی با مصلحش مثلا برنجو با زعفرون میوه ی سردم میخوردم یه نیم ...

مرسی عزیزم . پروانه دختر داییم حدود ۶ ماه رژیم‌ گرفت البته هردوشون ، iui تعییم جنسیتم کرد ولی جنسیت نی نیش دختر شد . تازه همسرشم نرمال بود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی که خانم رقیه با دستای کوچکش گره از مشکلت باز کنه ودوهفته دیگه بیای از آزمایش مثبتت برامون بگی ع ...

ببخش عزیزم ی سوال میگم من سینه هام دو سروز پیش سفت و سنگین شده بودش الان دوباره شل شده نگرانم نکنه اتفاقی افتاده باشه

عزیزم آپکای نرمال چنده؟کدوم دکتر ببرم جوابشو؟ چی گفتن به شما و هزینه درمان چقدره تقریبا   آپکا ...

الهی قربونت برم. منم اون روزی ک جوابو گرفتم همین حالو داشتم عزیزم. چاره ای نیس گلم. اگه اشتباه نکنم 30 باید باشه. من بعد منفی شدن آزمایش دادم 26.8 بود. دکتر گف هیچی نیاز نیس نزدیک 30 هس. ولی بعدا دکتر امینی گف برم پیش ایمونولوژیست . اونم گف من به این نتیجه مشکوکم و نمیتونه درست باشه. گف خانومی ک بارداری پایدار نداشته قطعا آپکاش زیر 20 هست مال تو چطوری 26 شده؟ دوباره آزمایش کراس مچ نوشت جوابش شد 10.4   همون ایمونولوژ جهاد دکتر احمدی گف باید لنفوسیت تراپی کنم. ولی ظاهرا اختلافیه همه قبول ندارن لنفوسیتو و بعضیا میگن منسوخ شده. من همینارو گفتم ب دکتر احمدی گف ما با امار کار می کنیم امارم نشون داده نتیجه مثبت داره. نمیدونم والا. میخوای با چند تا دکتر مشورت کن. 

گف 3 جلسه باید برم که هر جلسه ی میلیونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم دکتر به من و برنجک قرص دوفاستون داد واسه لکه بینی  من که از لکه بینی گذشته بود لخته دفع ...

من از روز ۷ که لک بینیم شروع شد تا الان هنوز قطع نشده ۲ دفعه هم خونریزی کردم قشنگ ،آسپرینو قطع کردم یه هفته اس یه دونه ام به شیافام اضافه کردم ولی انگار نه انگار هرچیم به دکترم میگم میگه طبیعیه تو آی وی اف 

امروز به سرم زده برم بیرون یه سونوگرافی انجام بدم ببینم چیه نکنه خدایی نکرده یه وقت مشکلی باشه من به خیال اینکه طبیعیه دست رو دست گذاشتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم آپکای نرمال چنده؟کدوم دکتر ببرم جوابشو؟ چی گفتن به شما و هزینه درمان چقدره تقریبا   آپکا ...

من از 20 شهریور شروع کردم جلسه اخرم 10 آبانه. تقریبا بین هر جلسه 20 روز فاصله اس ولی من چون دوز دوم واکسنم این وسط افتاد جلسه اخر ی ذره فاصله اش بیشتر شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من از روز ۷ که لک بینیم شروع شد تا الان هنوز قطع نشده ۲ دفعه هم خونریزی کردم قشنگ ،آسپرینو قطع کردم ...

دوستم ب نظرم روزی ی امپول پروژسترون و حتما بطن چ دکترت بگه چ نگه چون هیچ ضرری نداره و باعث میشه جای جنین سفت بشه و خون ریزی اتفاق نیوفته

سلام دوستای عزیزم حال دلتون همیشه شاد و خرم وای بچه ها امروز رفتم سونوگرافی نمیددونم چطور سونو کردم ...

عزیزم منم شنبه رفتم سونو برا قلبش موقعی که اومدم شلوارمو بپوشم دستمال کشیدم دیدم کلی خون اومد رو دستمال ولی خب چیزی نبود نگران نباش 

ضربان قلبشو دیدی بسلامتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شرمنده الاجون انقد سوال میپرسم آزمایش کراس مچم باید بدم 

دشمنت شرمنده عزیزم. ببخشید من دیر جواب میدم دسترسی ب نت نداشتم. نه لازم نیس . برا منو چون ب جواب آپکام مشکوک بود دوباره کراس مچ نوشت

عزیزم دکتر به من و برنجک قرص دوفاستون داد واسه لکه بینی  من که از لکه بینی گذشته بود لخته دفع ...

طوطیا جون موقع نماز خوندن دعا خوندن همش تو فکرمی عزیزدلم الهی که خدا برات بهترینهارو رقم بزنه ونی نی نازت صحیح وسلامت بیاد بغلت عزیزم

ببخش عزیزم ی سوال میگم من سینه هام دو سروز پیش سفت و سنگین شده بودش الان دوباره شل شده نگرانم نکنه ا ...

نه عزیزدلم چیزی نیست نگران نباش علائم یه روز هست یه روز نیست من خودمم همینجوریم 

دوستم ب نظرم روزی ی امپول پروژسترون و حتما بطن چ دکترت بگه چ نگه چون هیچ ضرری نداره و باعث میش ...

تبسم جونم من روزانه ۲ تا آمپول دارم ۲ تا شیاف