2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام خوبی؟ چ خبر میری برا انتقال؟ جهاد بعد انتقال چکار میکنن؟؟

اره عزیزم شنبه انتقال دومم با اخرین جنین  ....توکلم فقط به خداست ...بعد انتقال زود میگن  پاشین برین عصبی میشم از این کارشون 

سلام خانما من امروز روز نهم انتقالمه لک بینی خیلی جزیی دارم زنگ زدم دکتر گفت احتمالا داره کاشت میشه، ...

سلام عزیزم انشاءالله که لک لانه گزینیه به فال نیک بگیر من روز هفت لک دیدم اونم حجم زیاااد بعد اونم همچنان دارم تا الانی که ۷ هفته ام الحمدالله مثبت شدم 

الهی که به حق باب الحوائج شمام مثبتی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم شنبه انتقال دومم با اخرین جنین  ....توکلم فقط به خداست ...بعد انتقال زود میگن  پ ...

عزیزدلم به این چیزا فکر نکن که اعصابت بهم بریزه اول وآخر خواست خداست حداقل این به من خیلی ثابت شد دورت بگردم الهی که خدا برات میخاد واین سری مامان میشی ومام برات ذوق میکنیم 

از روزیکه انتقال دادی چله حدیث کسا هدیه به خانم فاطمه الزهرا شروع کن بخون 

ذکر الهی به رقیه سلام الله علیها خیلی بگو بعدم به خانم رقیه 

نذر کن که مثبت شدی ادا کنی 

من خودم اینکارارو با یه سری کارای دیگه کردم نمیدونم چرا ولی حسم تماما میگه وقتی واسطه قرارشون دادم خدا بهم نظر کرد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم انشاءالله که لک لانه گزینیه به فال نیک بگیر من روز هفت لک دیدم اونم حجم زیاااد بعد اونم ه ...

مرسی که باعث قوت قلبم شدی،خدا براتون نگه داره،من بار دوممه اون دفعه لک ببنی داشتم  موعد پریودم بودمنفی شد  ولی الان شش روز مونده ،امپول پرولوتون زدم و دکتر پروژسترونمم کرد دوتا

اره عزیزم شنبه انتقال دومم با اخرین جنین  ....توکلم فقط به خداست ...بعد انتقال زود میگن  پ ...

انشالله ب زودی خبر بارداریتو میدی و خوشحالمون میکنی؟ کدوم دکتر انتقال داد؟؟؟

وا چه کاریه گوش نمیکردی حداقل ۲ساعت میموندی

امسال میکوبم 
مرسی که باعث قوت قلبم شدی،خدا براتون نگه داره،من بار دوممه اون دفعه لک ببنی داشتم  موعد پریودم ...

فدات بشم عزیزم

عاجزانه از خدا میخام که به حق ۶ماهه کربلا و۳ ساله دردونه امام حسین شمام تو لیست مامانای این ماه قرار بده وخیلی زود بیای خبر مثبت شدنتو بهمون بدی 

آمپولتو زیاد کرد خوبه انشاءالله قطع میشه استراحتتو بیشتر کن عزیزم فندقت چسبیده بهت این سری😍🤩

انشالله ب زودی خبر بارداریتو میدی و خوشحالمون میکنی؟ کدوم دکتر انتقال داد؟؟؟ وا چه کاریه گوش نمیکرد ...

اولی که دکتر مرکز بود اسمش یادم‌نیست اما سری دوم کلا از مطب موسی پور شروع کردم‌ شنبه میرم انتقال می خوام دیگه گوش نکنم و بگم‌من بلند نمیشم 

چقد مهربونی عزیزم فدات 

فدات بشم مهربونی از خودته عزیزم بخدا برا تک تکمون ناراحتم چون خودم ۶ سال طعم ناباروری رو چشیدم که چقدر تلخه 

بخدا قسم از روی شماها خجالت میشم بیام تو تاپیک از بارداریم بگم 

فدات بشم مهربونی از خودته عزیزم بخدا برا تک تکمون ناراحتم چون خودم ۶ سال طعم ناباروری رو چشیدم که چق ...

نگو  عزیزم شماها امید و دلخوشی راه ماهستین منم ۹ساله منتظرم مطمینم جواب می گیرم مراقب خودت و نی نی باش