2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام به همگی بچه ها من انتقال دومم هست  البته سری اول + شدم که متاسفانه سقط شد الان روز ۱۱ ا ...

سلام عزیزدلم انشاءالله که لکه لانه گزینیه به فال نیک بگیر 

مگه پروژسترون نمیزنی؟دیگه پریود نمیشی که 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم زیر دلم درد می‌کنه مثل حالت پریودی  نشانه بدیه؟ خیلی نگرانم اصلا نتونستم بی بی چک هم استفا ...

نه عزیزم این دردا طبیعیه الهی که به حق باب الحوائج مثبتی ومیای خبر خوش بهمون میدی 

معمولا میگن جنین ۳ روزه روز ۱۲ به بعد نشون میده بازم ببین خودت چی صلاح میدونی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا میزنم همزمان دوتا آمپول  هر ۱۲ ساعت شیاف

خب پس پریودی نیست همون الهی لکه لانه گزینیه

سلام نازنین جون ببخش عزیزم ناراحتت کردم😘😘الان خوبم. آره عزیزم جنین دارم. برای یه انتقال دیگه جنین ...

فرزي جان خيلي ناراحت شدم فداتشم ببخش اينقدر درگير بودم نشد زودتر بهت پيام بدم الهي كه خداوند بهترينارو برات رقم بزنه فداتشم متاسفم😔😔

خداياشكرت....❤️ 
خدا از دهنت بشنوه  ایشالا که  همینطور باشه ❤

جنینات چندروزه بودن عزیزم؟

کی انتقال دادی؟

وای که چقدر من دوست دارم شما به وقتش زایمان کنی و صحیح و سالم نینی ها رو بغل بگیری. یعنی واسه زایمان ...

عززيزم😂😂نه تنها ارزوي شماست بلكه ارزوي خانواده و دكترمم هست😂برام دعا كن فداتشم. امروز تستم منفي بود انشالله كه خير باشه توكل به خدا

خداياشكرت....❤️ 
خانمایی که باردارید شما حرکت بچتون رو کی احساس کردید، من تو 19 هفتم، هنوز احساس نمیکنم

تا ۲۴هفته وقت داری نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚