2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام خانوما  من متاسفانه آزمایشم منفی شد ششمین انتقالم بود این دفعه هیسترو و خراش داشتم و پی ...

خیلی متاسفم حالت رو درک میکنم منم پنجشنبه  برای بار هشتم  انتقالم منفی شد شما علائم نداشتی من خیلی درد داشتم دنبال علتش میگردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون من تبریزم دکتر پریسا موسی پور 

چندتا از بچه ها اینجا با موسی پور هستن میگن دکتر خوبیه. ویتامین و تقویتی خوب بخورید انشالله نتیجه میگیری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکاجان سخت گرفتی گذشت،آسون هم گرفتی گذشت تا الان که با استرس این روزها رو به خودت و نی نی ها سخت ...

قربونت برم عزيزدلم توكل به خدا كاري ازم برنمياد❤️❤️خدا جوجه هاتو برات حفظ كنه الهي

خداياشكرت....❤️ 
نمیدونم کجا برم واقعا دوستان جایی که واقعا راضی بودن ممنون میشم معرفی کنن ممنون از دعاتون انشالله ...

الهام جون اگر دوست داشتي يه ويزيت پيش دكتر اسرافيلي برو دستش خيلي خيلي سبكه

خداياشكرت....❤️ 
خیلی متاسفم حالت رو درک میکنم منم پنجشنبه  برای بار هشتم  انتقالم منفی شد شما علائم نداشتی ...

ای جانم خیلی سخته واقعا فقط ماها همو درک میکنیم انشالله طبیعی باردار بشید

من روز ده انتقال لک دیدم خوشحال شدم فکر کردم لک لانه گزینیه ولی علایمی نداشتم

شما کدوم مرکز میری؟

ممنون از پیشنهادت

شما اولین بار پیششون نتیجه گرفتید و با اولین انتقال مامان شدید😍😍 میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟

چیکا جون عزیزم‌خدا قوت . انشالله به سلامت و دل خوش نی نی ها رو بغل کنین . عزیزم از اولین ویزیت تا پانکچر با دکتر اسرافیلی چقدر طول کشید ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون از پیشنهادت  شما اولین بار پیششون نتیجه گرفتید و با اولین انتقال مامان شدید😍😍 میتونم ب ...

اره فداتشم به شدت انرژي مثبته. مرفو همسرم ١ بود عزيزم خودمم تنبلي داشتم. خانم هايي رو اونجا ديدم با سن ٤٣ سال حتي ٤٥ سال كه با يدونه جنين باردار شدن. 

خداياشكرت....❤️ 
@8631  نسیم خانوم نتونستم تگت کنم به نیتت یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

پروانه جون سلام‌ . نی نی خوبه ؟ عزیزم میگم‌قبل پانکچر میوه ای با طبع سردم میخوردی یا نه ؟ سبزیجات ، برنج اینا رو چطور ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
دکتر هیچوقت برات توضیح نداد که مصرف هیدروکسی موقع انتقال، چرا برای لانه گزینی خوب نیست؟ من رویان می ...

عزيزم زرناني هم گفت قطع نكن اصلا 

تو دستورش نوشته تا آخر بارداري بايد مصرف بشه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
چیکا جون عزیزم‌خدا قوت . انشالله به سلامت و دل خوش نی نی ها رو بغل کنین . عزیزم از اولین ویزیت تا پا ...

فداتشم گلم. من اذرماه رفتم پيشش براي ميكرو دي ماه پانكچر شدم. البته من ازسال ٩٨ تحت نظرش بودم بعدش بخاطر كرونا كلا ٦ ماهي بيخيال شدم بعد دوباره رفتم پيشش كه گفتم ميخوام ميكرو بشم و كارامو شروع كرد

خداياشكرت....❤️