2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم الان پیامتو دیدم خیلی ناراحت شدم عزیزم نمیدونم چی بگم که آرومت کنم  انشاالله به حق ...

ای وای چی شده مگه    

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آفرین آفرین مامان گل 😍😍😍😍👏👏👏👏 حالا من یادمه قبل از بارداری و آزمایش خون بی بی چک نزدم  ...

اتفاقا یکی زدم زینب جون

یه خودکاری گرفته بودم که یادگاری نگه دارم، خوب سریع هم مثبت شد و اولش خوشحال و ...

بعد امااان از اطلاعات زیادی! به خودم گفتم خوب این که تو بتا ۵۰ هم مثبت میشه، حالا حتی من اگه افت بتا داده باشم هم نمیفهمم و ....

خلاصه که کاش بخش استرس مغز یه دکمه داشت میشد گاهی خاموشش کرد😂😅 مخصوصا تو این ۹ ماه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم الان پیامتو دیدم خیلی ناراحت شدم عزیزم نمیدونم چی بگم که آرومت کنم  انشاالله به حق ...

سلام عزیزم من چندین روز پیش پیام شما رو خوندم که نوشته بودین انومالی مورد داشته و کلی برات ناراحت شدم و نتونستم پیامی هم بدم اونروز بهت ولی از ته دل اشک ریختم و برات دعا کردم و دو رکعت نماز حاجت به نیتت خوندم همون روز از اونروز واقعا به فکرتونم و امیدوارم هرچه زودتر از این نگرانی دربیای و حال نی نی هم عالی عالی باشه به امید خدا💚

شما غربالگری اولتون خوب بود؟ دلیلی برای این مشکل دکترتون بهتون نداد؟ البته اگه دوستداری ج بده عزیزم نمیخوام ناراحت بشی الهی بحق علی همه چی برات عالی پیش بره از این به بعد🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ای وای چی شده مگه    

توی سونو آنومالی مغز جنینم مشکل داشت 

دوتا دکتر گفتن سقط کنم یه دکتر دیگه گفت ام ار ای بدم ام ار ای دادم جوابش قطعی نبود گفتن باید تکرار کنم دوباره حالا منتظرم هفته دیگه برم ام ار ای چشام به دستای خداست واسم معجزه کنه خدا خودش میدونه چقدر سختی کشیدم و از عید تا الان هر روز امپول داشتم هزینه هاش دیگه به کنار 

توکل به خدا هر تصمیمی واسم بگیره شکرش 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم من چندین روز پیش پیام شما رو خوندم که نوشته بودین انومالی مورد داشته و کلی برات ناراحت شد ...

مرسی عزیزم ممنون که واسم دعا کردی انشاالله خودتم حاجت روا بشی 

سونو ان تیم و آزمایشم عالی بود عدد ان تیم 1.2 بود 

توی آنومالی گفتن یه قسمت خیلی کوچیک از مخچه جنین تشکیل نشده رفتم جای دیگه سونو اونم تایید کرد پزشک قانونی نامه سقط داد 

با کلی دردسر از معروفترین پریناتالوژیست نوبت گرفتم رفتم اون سونو کرد یه کم از اون قسمتی که تشکیل نشده بود رو دید و گفت نتیجه قطعی فقط با ام ار ای ، ام ار ای دادم تو ام ار ای هم  یه کم دیده شد نه کامل و نظرشون این بود باید به جنین فرصت رشد بدیم شاید تشکیل شد حالا هفته دیگه دوباره نوبت ام ار ای دارم فقط منتظر معجزه خدام 

التماس دعااا دارم از همتون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم ممنون که واسم دعا کردی انشاالله خودتم حاجت روا بشی  سونو ان تیم و آزمایشم عالی بود ...

الهی بحق پنج تن حاجت روا بشی عزیزم حتما حتما من  دعات میکنم سرنمازم الهی لایق باشم ماها سخت این فرشته ها رو بدست آوردیم الهی خدا بهمون صحیح سالم ببخششون .

ایشالله که اینسری کامل شده عزیزم بحق علی 💚💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مرسی نیکاد عزیزم باور کن هر روز برات دعا میکنم که برات معجزه بشه، پناه بر خدا ایشالله که خیره

ممنون عزیزم لطف میکنی انشاالله عزیزم راضیم به رضاش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیزم  باور کن هر روز موقع دعا جلو چشمامی انشاالله قلب نی نیت به زودی میتپه

ممنون عزیزمم دلم میگه نی نی ا هیچیش نیس و سالم سالمه عزیزم همین اتفاق برا خواهر دوستم افتاد و از امنیوسنتز تا هرچی بخوای ازش گرفتن اخرش شکر خدا همه چی خوب بود و نی نی ش سالم بود بعضی چیزا دقیق نیس و دکترام میخوان قشنگ مطمن بشن ایشالا چیزی نیس خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
محلاجون باورت نميشه كلا خودمو باختم يسره فقط اشكم ميريزه نميدونم چرا يهويي اينجوري شدم😔😔😔اينقدر س ...

این استرس طبیعی است عزیزم  هورمونهای بدن در حال آماده کردن شما برای تولد نی نی ها ست گلم نگران نباش ولی لطفاً به گذشته نگاه کن چه مسیر پر از فراز و نشیب و هفتاد خان نه هفت خان را رد کردی بسلامتی اینجا رسیدی عزیزم آن شالله ده روز با یک پلک زدن میگذره و خاطره نه ماه برات میمونه عزیزم  والا خدا تورک آنا را خیر بده باعث شد همه ما جمع بشیم وحرفامون رو اینجا بزنیم حرف هایی که بعضی وقتا نمیشه به کسی گفت  خوشحال باش عزیزم و لطفاً برای ما هم دعا کن😍🥰😘🙏

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی؟  آستاره جون دیگه امسال نمیتونم اقدامی بکنم. باید سال آینده دوباره ...

ممنون عزیزم منم خوبم شکر 

اینجور مواقع اینقدر درمونده میشیم که نمیدونیم چی درسته و چی غلط 

درست میگی مام خیلی تبلیغات انجام میده حتی خود دکتر نصر هم داخل پیجش شروع کرده به تبلیغ کردن دکترهای مرکز که بگه اگر خودم نیستم ولی دکترهای خوبی داریم

ولی خوب نمیدونم میگم شاید باز هم نسبت به رویان بهتر باشه 

نه گلم من حالا حالاها به ادامه درمان فکر نمیکنم .تا مورفولوژی بالا نیاد دیگه پانکچر نمیکنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خیلی ممنون، من آزمایش دادم متاسفانه منفی بود😔 ان شالله شما و بقیه نتیجه بگیرید🙏🙏🙏

ای وای شماهم منفی شدین عزیزم خیلی ناراحت شدم واسه هردوتون بخدا خیلی سخته درکتون میکنم

شما علائمی هم داشتین؟لکه بینی چی؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
مامانای گل،آمپول ستروتاید زیرجلدی دکترم گفت بزن به بازو ولی نگفت چه طور بزنم توی دستورش هم چیزی ننوش ...

عزیزم ۴۵ درجه بگیر بزن نود درجه واسه کنار ناف هستش

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
دو ماه 

تعداد وحرکت اسپرمش چقدره ؟ مورفولوژی همون شکل میشه دیگه ؟ دکتر شما گفت اصلا درست نمیشه یعنی راه چاره ای نداره؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش