2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

@طوطططیا    

عزیزم‌ اسکن دادی؟

بیا یه خبر بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستان خوبید؟؟ من چندین ماهه که نبودم اخرین بار بهمن انتقال دادم دوتا بلاست نگرفت و دیگه بیخیال شدم حتی دیگه تاپیک نیومدم 

این ماه منتظر پریودم بودم که برم پانکچر دوباره که هرچی منتظر شدم دیدم خبری نیست که امروز بیبی زدم دیدم دوتا هاله.... رفتم آزمایش و سونو ساک دیده شد در کمال ناباوری و ناامیدی ... امیدوارم همه این لحظه خوب و تجربه کنن از ته قلبم دعا میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرزی جون ناراحت شدم متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم🥺🥺🥺🥺😭😭

فدات عزیزم

خدا بزرگه بالاخره مثبت میشیم

😘😘😘 انشالله مثبت شدن خودت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان خوبید؟؟ من چندین ماهه که نبودم اخرین بار بهمن انتقال دادم دوتا بلاست نگرفت و دیگه بیخیال ...

عزیزم همیشه خوش خبر باشی

باورم نمیشه چی از این شیرین تر

مبارکتون باشه خیلی خوشال شدم

به این میگن نی نیِ خوب که بدون اینکه مامان باباشو اذیت کنه، خودش میاد👶👶😘😘 قدمش پر از خیرو برکت باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستان من تازه مثبت شدم و قراره چهارشنبه برم اولین سونو 

همسرم گیر داده پنج شنبه باید بریم مسافرت ،اونم سه چهار ساعته ،بنظرتون خطرناکه ؟لک بینی ندارم چن روزم هست میرم سرکار 

بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

فرزی جون الان دیدم این مسیجتو 🤕خیلی ناراحت شدم ایشالا به زودی خبرای خوش میدی❤️❤️❤️

سلام لطفا میشه درمورد امپول چسب جنین بگید ایا ب دکتر بگم مینویسه کی تزریق میشه؟قیمتش چنده ایا همه جا ...

در مورد ازمایش چیزی نمیدونم ولی چسپو خودم به دکتر گفتم یک ساعت یا نیم ساعت قبل انتقال میزنن قیمتم حدودا ۱۸۰ بود من از داروخونه ابن سینا گرفتم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم ،توکل به خدا انشالا خدا خودش از در رحمتش دم شمارو هم میبینه 

بچه هاا اینجا  قبل انتقال  پردنیزولون به کسی دادن   برای من دکتر  داد  &nbs ...

من ازمایش ایمنیم ندادم قبل انتقال ۴۰ روز قبلش روزی دوتا ۵ یه هفته قبل انتقال قطع کرد یک هفته بعد انتقال شروع شد ولی این بار روزی یه دونه ۵ هنوزم که مثبت شدم ادامه داره ونمیدونم کی قطع کنه ولی میگن رو مثبتی اثر داره