2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست
ببین حتما دیدن، از جای دیگه نمیفهمن که🙈 اونا دستشون تنده، ما متوجه نمیشیم😁 دومی که گفته پسر احتم ...

نه عزیزم گفت از ستون فقرات و تجربه یجوری سر بسته حرف می‌زد 😅 خیلی از رفتارش سر درنیاوردم هی سرشو تکون میداد با خنده بعد تو عکس سونو هم ستون فقرات رو برجسته کرده و این عکسو چاپ کرده بخاطر همین میگم از ستونه پس.حالا تا ببینیم خدا چی میخواد برامون مرسی عزیزم ایشالله همه نی نی ها سالمو سلامت بدنیا بیان 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم نیلدا جان، خیلی دوست داشتم انجام بدم دکتر گفت غربالگریت خوبه از طرفی چون دوقلو بودن و یکیش از ...

بله سلفری برای دوقلو معمولا انجام نمیشه چون احتمال خطاش بسیار زیاده چون dna هر دو جنین داخل خون مادره بعد شمام که متاسفانه یکی از قل هاتون داره جذب میشه جواب درست نمیده، مهم غربالگری هستش 

منم به خاطر ازدواج فامیلیم گفت بهتره بدی که انجام دادم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
پروانه جون من چند هفتمه .مگه با اندازه جنین هفته رو نمیگن دکترا؟ ۲۵ شهریور انتقال داشتم جنین ۳ روزه. ...

ب پریودی ربط نداره ای وی اف به تاریخ انتقالت بستگیداره برایه شما میشه دقیق ۷ هفته ای امروزتازه اونم که دقیق دقیق نیست چون معلوم نیست چند روز بعد انتقال لانه گزینی شده 

والله خونه تكوني رو بنظرم از ذهنت پاك كن😂😂اگرم ميخواي كاري كني هرچند روز يكبار يجاي خونه رو تميز ك ...

من انقدر همسرم دیر میاد از سرکار رو هیچ کاری نمیتونم روش حساب کنم اینجام تنهام جز خواهرم کسیو ندارم که از اونم نمیتونم بخوام بیاد کمک چون شاغله مجبورم از الان شروع کنم که تا اخر اذر تموم شه ایشالله😂😂😂پس همه کاراتو کردی خداروشکر دیگه فقط آماده ای دردونه ها بیاااان هورااا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والا دوازده هفته گفتن دختر و پونزده هفته گفتن پسر ولی اصلا آلت تناسلی رو ندیدن هردو از ستون فقرات جن ...

ميشه بپرسم ١٥هفته چرا رفتي سونو ؟دكتر گفت؟به منم گفت ١٦هفته بيا سونو،مگه بعداز غربالگري اول دومين سونو براي غزبالگري دوم نيست ؟

ميشه بپرسم ١٥هفته چرا رفتي سونو ؟دكتر گفت؟به منم گفت ١٦هفته بيا سونو،مگه بعداز غربالگري اول دومين سو ...

نه عزیزم دکترم نگفت من خودم از روی نگرانی رفتم سونو من هرچند وقت یکبار دلم میخواد صدای قلبشو بشنوم یجورایی خولم😅طاقت نداشتم تا غربالگری دوم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ب پریودی ربط نداره ای وی اف به تاریخ انتقالت بستگیداره برایه شما میشه دقیق ۷ هفته ای امروزتازه اونم ...

فکر کنم لانه گزینیمم زود بوده چن ۹روز بعداز انتقال بی بیم هاله انداخت.چرا پس دکترم گف ۵هفته و خورده ای هستی

سلام خانما من همون ترشح و لک های قهوه ای رو دارم بعد از شیاف میاد همراه شیاف میگم تازگیا شیاف کاملا ...

شیافتو مقعدی هم میتونی بزاری 

امپول چسب جنین هم داشتی

داروهات چیه این بار استرادیول بازم کم پیداس؟

چند میلی هستن وروزی چن تا ایترادیول شیاف داری

ببخشا سوالم زیاد شد  

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
شیافتو مقعدی هم میتونی بزاری  امپول چسب جنین هم داشتی داروهات چیه این بار استرادیول بازم کم پ ...

ن امپول چسب نزده بودم اره ب زور میتونی پیدا کنی روزی ۴ تا دارم استرادیول

خانما لطفا جواب بدین من الان طبق اخرین پریودم ۴ هفته و ۳ روز هستم خوب وای مثلا تو رنج ازمایشگاه ک زدن نشون میده ک تو هفته های ۳/۴ هستم براازمایشگاه درسته یا طبق پری حساب میشه 

واینک دکتر بهم گفت یک هفته بعد بیا برای سونو ساک ولی میخوام اگ بتونم صبر کنم دوهفته دیگه برم تا ی بار قلبشم دیده بشه اگ خدا بخواد