2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین استرادیول خیلی مهمه پخش باشه در طول شبانه روز و ساعتش هم خیلی جا به جا نشه حالا اگر دقیق هم ۸ ...

ببخشید میشه بگب الان من چند هفته مه ۲۷ شهریور انتقال داشتم جنینیمم ۴روزه بوده به حساب خودم میشم ۶هفتهو ۶روز حالا میشه شمام حساب کنی ببینم درسته

احتمالادوقلوبارداری

والا امیدوارم، قدمشون رو چشم😍

ولی این از دو قلویی هم بیشتر داره میره بالا!

تو حالت عادی بتای بالای ۶۰۰۰ هر ۴ روز باید دو برابر بشه این تو ۶ روز ۷ برابر شده🙄

یعنی فقط هر چی هست سالم باشه🥲

منم هیچ علایمی ندارم 😔😔😔😔😔خیلی دوست دارو عوق بزنم 

اي خدااا از دست شماها😂😂اخه عوق زدن هم دوست داشتن داره ننه😂من كلا از اول نداشتم همه بارداريا يجور نيستن كه دختر يكي بد وياره يكي اصلا ويار نداره

خداياشكرت....❤️ 

سلام بچه ها میگم من هماتوم دارم ولی الان یه هفته میشه لک ندیدم و قطع شده این یعنی جذب شده؟؟ و اینکه من هیچ علایمی ندارم فقط بعضی وقتا درد پریودی کمی میاد سراغمو خوب میشم یا بعضی وقتا یه چیزی میخورم ازش حالم بهم میخوره ولی زود خوب میشم ولی همه اینایی که میگم درحده 5 دقیقه س ولی دیگه هیییچ علامتی ندارم میگمم نکنه جنین خدایی نکرده رشد نمیکنه که من علامتی ندارم تا سشنبه دیگه دق میکنم برم سونو 

چیکار کنم اگه برم بتا بدم از رو بتا معلوم میشه رشد داره یا نه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
درسته، میشه ۴۸ روز که دقیقا میشی ۶ هفته و ۶ روز😍

ققنوس جون من چند هفته میشم من 13 شهریور انتقال دادم جنین 3 روزه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها اونایی که تو بارداری تهوع داشتن از چند هفته شروع شد من الان 5هفته 6روزمه تقریبا چرا هیچ علایم ...

من امروز هفت هفته ام  اول صبح تهوع داشتم و عوق زدم چیزی بالا نیاوردم ولی سر درد زیاد دارم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون،خوبی؟ میشه لطفا منو از این استرس دربیاری🙈 من ۵ مهر انت ...

کاملا اصولی بالا رفته 

خدا وکیلی چرا فکر و خیال درست میکنید برای خودتون😂😂😂

@زینبی_بابا     سلام زینبی جون،خوبی؟ میشه لطفا منو از این استرس دربیاری🙈 من ۵ مهر انت ...

از کجا معلوم شاید فسقلا دوتان 🤩🤩🤩😍😍😍😍

خانما یه سوال دارم همه میکرویی ها آمپول پرولوتون باید بزنن؟ چند صفحه قبل خوندم چند نفر نوشته بودن زد ...

نه عزیزم، همه نمی زنن، معمولا اونایی که درد و انقباض دارن دکتر بهشون میده، یا سابقه زایمان زودرس داشتن، یا معمولا بعد از سرکلاژ میدن، من خودم چون طول سرویکسم کم بود و سرکلاژ کردم دکتر گفته بزن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست