2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ممنون عزیزم ادرسشو لطف میکنی؟ فقط بیمارای ای وی افی زیاد داره؟

اره عزيزم ٩٠ درصد مريضاش اي وي افي هستن 

ميدان كاج خيابان ١١ شرقي پلاك ٣ واحد ١٠٥ تو برنامه ويز بزني مطب دكتر اسرافيلي برات مياره

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم الان 35 رو داری پر میکنی درسته؟ چشم بهم بزنی تموم میشه فسقلا تو بغلتن تستتم که خداروشکر دیدم ...

اره قربونت برم. انشالله انشالله. والله من خيلي سنگين شدمو نفس كم ميارم ولي كاراي خونمو تا حدودي انجام ميدم فقط جارو برقي نميكشم و زياد سر پا نميمونم حين كار ميشينم استراحت ميكنم. ولي اصلا طاقت راه رفتن و ايستادنو ندارم بدنم بي طاقته

خداياشكرت....❤️ 
اره قربونت برم. انشالله انشالله. والله من خيلي سنگين شدمو نفس كم ميارم ولي كاراي خونمو تا حدودي انجا ...

منم الان نیم ساعت کار کنم باید نیم ساعت دراز بکشم پاهام جون نداره انگار وگرنه نفس تنگی و اینا ندارم پس عملا نمیشه اون موقع خونه تکونی کرد میخواستم قبل اومدنش زرنگ بشم خونه تکونی کنم مثلا😂😂البته دوقلو واقعا انرژی دوبرابر میخواد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من امروز روز ۱۵ هستم برامن لکه قهوه ای رگه داره

نگران نباش فک نمیکنم خیلی مهم باشه اما به دکترت بگو شاید شباف و بیشتر کنه واست

مال منم قهوه ای  رشته ای طور  بود برای من از بیست انتقال شروع شد استراحتت هم باید زیاد باشه دکتر من که همش میگه فقط در حد آشپزی مجازی حتی اگه هیچ مشکلی هم نداشته باشی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
منم الان نیم ساعت کار کنم باید نیم ساعت دراز بکشم پاهام جون نداره انگار وگرنه نفس تنگی و اینا ندارم ...

والله خونه تكوني رو بنظرم از ذهنت پاك كن😂😂اگرم ميخواي كاري كني هرچند روز يكبار يجاي خونه رو تميز كن. من كم كم از اتاقا شروع كردم البته ٩٠ درصدشو همسرم انجام ميده😂بعدش ديگه اومديم سروقت اشپزخونه و پر كردن فريزر و تميز كردن يخچالو كابينتا. كم كم انجام بدي باز خوبه. به خودت فشار نيار اصلا

خداياشكرت....❤️ 
سلام سیلویا جان۰شما بعد از انتقال فرتیل سی ام و ویتامین ای رو ادامه دادین؟

ويتامين E را حتما بايد قطع كنيد باعث نارسايي قلب جنين ميشه ، فرتيل cm را ميشه خورد ولي من نخوردم ، فقط بعد انتقال ال ارژنين خوردم چون پذيرش رحم را زياد ميكنه ، مثبت كه شدم اون را هم قطع كردم 

سلام دوستای خوبم ی چند روزی نبودم .هدف از عضو بودنم این بود که فک میکردم منم میتونم ای وی اف کنم و خ ...

عزیزم همسرت باید تسه بشه داخل تسه شاید نمونه پیدا بشه احتمالش زیاده 

سلام دوستان گل انشالله همگی حالتون خوب باشه اونا که منتظرن خدا بهشون هرچه زودتر نی نی سالم بده اونایی هم که باردارن انشالله به موقع و صحیح سالم نی نیاشونو بغل کنن. 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت