2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
يعني امروز بدترين روزم بود تازه همين الان از مطب و ازمايشگاه خلاص شدم جنازه رسيدم خونه. فشارم يهويي ...

ای جااانم چه استرسی کشیدی امروز، الان بهتری پایین اومده فشارت؟

فکر میکنی بذار به دنیا بیان چشمت به روی ماهشون بیوفته همه اینا یادت میره دوباره هوس میکنی😂😂

چیزی نمونده قربونت برم همش 2 هفتس دیگه چشم بهم بزنی تموم شده 

من میترسم این استرس و بچه هام به دنیا بیان جور دیگه تجربه کنی دختر😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من الان این تاپیکو دیدم خواستم توام ببینی امیدوار باشی نی تی توام قلبش تشکیل میشه من خ ...

سلام عزیزم

انشالله به حق پنج تن ایندفعه بری سونو صدای قلبشو بشنوی

راستی گلم تو رویان به شما کارت جنین دادن نگفتن گرید جنین هاتون چیه

به من فقط تعدادو گفتن اصلا کیفیت رو نگفتن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
مبارک باشه قلب فندوقت عزیزم ۱۲۰ به سلامتی بتپه

فدات عزیز دلم انشالا قلب خانوم خوشگل شما هم ۱۲۰ سال بتمه برات بشه چراغ دلت انشالا🤩😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
مگه شما یکشنبه هفته دیگه نمیری سونو؟ من چهارشنبه هفته دیگه میرم.انشاله عزیزم.منم الان دیگه هر روز یس ...

عزیزم الان پیامت و دیدم 

خداروشکر ساک و فتال پل دیده شده عزیزم 

کی انتقالت بوده،؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
توروخدا کسی ب من بگه این دردای زهرمار چیه تو استخونای دستم دارمشون 

عزیزم منم دقیقا اینجوریم

منتها تو استخونای پام و انگشتام

نمیدونم شاید به خاطر استرادیول باشه؟

حالا صبحم میخوام برم یه آزمایش چکاب بدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها ب نظرتون احتمال داره درد دستام ب خاطر کمبود ویتامین دی باشه  الان ک مثبت شدم میتونم ویت ...

ایجااانم مثبت شدی عزیزم

من چند وقته نیومدم تاپیک مبارکت باشه ایشالله محکم میچسبه بهت نی نی قشنگت و بارداری خوبی داشته باشی🌹🌹🌹💕💕💕💕

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اصلا این جهاد اعصابمو بهم میریزه حتی کارت هم نداده بودن رفتم دکتر گفت کو کارتت منم گفتم مگه باید کار ...

کامپکت هم خوبه من‌تو نت یکم‌خوندم ۴روزه هم هست نگران‌نباش ...ببین از بچه های اینجا کسی می دونه کامپکت یعنی چی ؟

ای جااانم چه استرسی کشیدی امروز، الان بهتری پایین اومده فشارت؟ فکر میکنی بذار به دنیا بیان چشمت به ...

فشارم تو مطب ١٢/٥ بود دكترم گفت ١٠ روز ديگه اخرين ويزيته. واي نيلدا فكر كردنشم برام وحشتناكه. واقعا اواز دوهول از دور خوش است مثال منه. 

خداياشكرت....❤️ 
توهم مثبتی

نه عزیزم من انتقال ندادم

بعد هیستروسکوپی استرادیول دادن