2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست

بچه ها من خیلی نگرانم کسی هست مثل من باشه ؟ من امروز روز ۱۶ انتقالم روز ۹ انتقال هم آزمایش دادم مثبت بود،دیشب دلدرد پریودی گرفتم زیر دلم  درد گرفت تا صبح ادامه داشت الان رفتم دستشویی (ببخشید میپررسم) همراه ترشحم اگه خیلی بهش دقت میکردی داخلش یه خط خیلی ریز صورتی بود خیلی ترسیدم این خطرناکه ؟ شیاف شبی ۱ دونه ۱ دونه هم آمپول پروژسترون دارم ،دارم از استرس میمیرم البته از صبح دلدردم آروم شد ،استراحتم کردم کلا کاری زیاد نمیکنم یکم درحدی که توو خونه راه برم و اینا خیلی خطرناکه ؟ کسی مثل من بوده ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بهتون تبریک میگم ان شاءالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی وبسلامت نی نی رو بغل بگیری دو ...

مرسی گلم ایشالله قسمت همه

علایم درد کمر و درد بد پری و لک روز ۱۲ 

طبیعی باردار شدم‌ سنم بالای چهل، چند بار پانکچر کردم فولیکول داشتم اما خالی. لوله هام هر دوتا بسته ...

اره فقط باید خدا بخواد توروخدا وقتی بچه تو بغل می گیری وایه منم دعا کن

چیکا توروخدا با خودت اینجوری نکن تموم موهای سرت میریزه کچل میشیا از این همه استرس بابا هر علایمی که ...

منم ابریزش بینی دارم امروزم وقت دکترم هست که درمان رو شروع کنه میخوام نرم بمونم ماه بعد از یه طرفم عجله دارم خیای بد موقعی اومد سراغم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من خیلی نگرانم کسی هست مثل من باشه ؟ من امروز روز ۱۶ انتقالم روز ۹ انتقال هم آزمایش دادم مثبت ...

نگران نباش طبیعیه کاربر ماشالا جون یه شب خونریزی زیادی کرد امروز رفت برا قلب نی نی ش شکرخدا همه چی خوب بود منم لکه بینی داشتم بعضی روزا زیادتر میشد هماتوم دارم برا ماها اینا طبیعیه منم دلدرد و درد پریودی بعضی وقتا دارم اصلا استرس نداشته باش مطمنم چیزی نیس 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چرا تیکر نمیذاری پیشول جونم؟ نینی دختره به سلامتی؟ 

دلم ميگيره بزارم، نميدونم چرا. دوست دارم همه بزاريم ان شاالله و انتظار براي همه تموم بشه🙏🏻 آره عزيزم گل دختره😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ميترسم از اسيد معده نباشه😔😔اصلا جايي هم نميرم كه بگم كرونا گرفتم نميدونم اين سوزش لعنتي يهويي از ك ...

دوباره شروع کردی چیکا😬

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم ابریزش بینی دارم امروزم وقت دکترم هست که درمان رو شروع کنه میخوام نرم بمونم ماه بعد از یه طرفم ع ...

عزیزم یه تست کرونا بده بعد سیکل و با خیال راحت شروع کن،بعضی جاها 7،8 ساعته جواب میدن بعد داروهاتو شروع کن ایشالله که تستت منفی میشه و تو همین انتقال مامان میشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دلم ميگيره بزارم، نميدونم چرا. دوست دارم همه بزاريم ان شاالله و انتظار براي همه تموم بشه🙏🏻 آره عزي ...

انشالله واقعا، خدا کنه هیچ زنی با درد انتظار بچه امتحان نشه 

اییی جون دلم دختره عشقه واقعا ایشالله به سلامتی زایمان کنی

تو بذاری بقیه انتقالیا کلی روحیه میگیرن بابا به اینا فکر نکن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نگران نباش طبیعیه کاربر ماشالا جون یه شب خونریزی زیادی کرد امروز رفت برا قلب نی نی ش شکرخدا همه چی خ ...

خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده❤️ 

الان زنگ زدم مرکز پرسیدم گفت شیاف و بکنم ۲ تا امپول آنوکسا و  قرص آ اس آ هردورو قطع کنم تا ۴۸ ساعت اگر لک ندیدم دوباره شروع کنم اگه دردم زیاد شدو اینا حضوری برم برام دعا کن خیلی ترسیدم خیلی کم بود یعنی باید با چشم کلی دقت می کردی تا میدیدی اصلا مشهود نبود اما کلا از لکه بینی متنفرم  کلا چیز مزخرفیه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی گلم تبریز انتقال داده بودم بعد انتقال هیچ کار خاصی نکردم استراحتم نداشتم کارای روزانمو میکردم ا ...

سلام خانمی خیلی خوشحال شدم برات،الله فرج خیر ورسین آنالی آتالی بویوسون انشالله...کدوم مرکز بودین و دکترتون کی بود؟

امسال میکوبم 

[QUOTE=211892703]طبیعی باردار شدم‌ سنم بالای چهل، چند بار پانکچر کردم فولیکول داشتم اما خالی. لوله هام هر دوتا بسته ...[/QUOT

شما ذخیره اتون‌چطور بود ؟ بچه اولتون بود ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله واقعا، خدا کنه هیچ زنی با درد انتظار بچه امتحان نشه  اییی جون دلم دختره عشقه واقعا ایش ...

ان شاالله، دائم وضو ميگيرم دعا ميكنم كه هركي در انتظار بچه هست، خدا دلشو شاد كنه…

ان شاالله شماهم بسلامتي گل پسرتو بغل كني و لذتشو ببري عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️