2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خوبه دز پروژسترون من یه شیاف دارم یه امپول در روز 

آخه مهگل جونم تا الان ۲ دفعه خونریزی کردم من با لکه بینی زیااااد دارم بنظرم دز پروژسترونم کمه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه نیت کردی ۴۰ روز بخونی حتما باید بخونی. انشاءالله که خبر تشکیل شدن قلب جنینتو بهمون بدی. 

باشه عزیزم ممنونم انشاءالله با دعای خیر شما🤲🏻🤲🏻

الهی که هرچی از خدا میخای به حق آقا امام حسن عسگری بهترینشو بهت بده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کسی روز ۱۲ انتقال جنین بلاست لکه قهوه ای دیده 

من از روز ۶ دیدم تا همین الانی که فردا میخام برم برا قلبش لکه بینی دست از سرم برنمیداره 

الهی که لکه لانه گزینیه برات ونی نی خوشگل تو دلت محکم چسبیده

سلام عزیزم  من دیدم وخدارو شکر مثبت شدم

تبسم جون فردا آزمایش بدی هم معلوم میشهولی بهتره استرس نداشته باشی واستراحت کنی وتاریخی که دکتر بهت گفته آزمایش بدی 

انشاالله خیره ونی نی به دلت چسبیده

تورو خدا روز ۱۲ دیدی چند لکه و چ رنگی بود

من روز دوازده وقهوای بود 

تو هر دوتا بارداریم روز دوازده لک دیدم 

قبلی دوقلو شد ولی شش ماهگی سقط شدن 

این دفعه دکترم یه دونه جنین انتقال داد وخداروشکر فعلا همه چی خوبه