2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست

بچه ها من خیلی ضعیفم دوست دارم بمیرم

نمیتونم به کسی هم حرفامو بزنم حتی شوهرم چون بیشتر مشکلمون از شوهرمه نمیخوام ناراحت بشه ولی از فیلم بازی کردن هم خسته شدم

هر شب با گریه میخوابم که کسی نبینه 

امروزم اومدم سرکار همکارم شیرینی بچه دومشو آورده تازه میگه ناخواسته شد منم برگه مرخصی استعلاجی انتقالم رو آوردم😔

خیلی خیلی دلم گرفته به زور خودمو نگه داشتم گریه نکنم

هنوز شکمم از هپارین هایی که زدم کبوده میرم حموم شکمم رو میبینم میشینم فقط گریه میکنم نیم ساعت

نمیخوام ناشکری کنم ولی خدا چرا مارو نمیبینه؟؟؟؟؟😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کجا انتقال دادی؟ دکترتون کی بود؟ بار چندم بود انتقال میدادی چقدر سوال😃 ببخشید🙊

بیمارستان بهمن

دکتر عارفی

بار دوم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@محی_بانو    

سلام عزیزم خوبی😍😍😍خداروشکر خدا واسه منم معجزه کرد

خداروشکر😍😍😍الهی خدا حفظش کنه گل دخترو بهش شیر میدی واسه نی نی منم دعا کن سالم دنیا بیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها

من امروز رفتم ان تی سونو شدم گفت خوبه عدد ان تی گفت ۱.۶ خوبه بنظرتون؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@نیکاد    

کجایی عزیزم  بیا یخبری از خودت بده از این استرس در بیایم

سلام بچه ها من امروز رفتم ان تی سونو شدم گفت خوبه عدد ان تی گفت ۱.۶ خوبه بنظرتون؟

سلام عزیزم خب خداروشکر انشاءالله تا آخرش همینجوری خوب وعالی پیش بره وراحت بارتو بذاری زمین برامنم دعا کن شنبه برم صدای قلبشو بشنوم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@نیکاد     کجایی عزیزم  بیا یخبری از خودت بده از این استرس در بیایم

کاش حداقل شماره ای چیزی ازش داشتیم خودشم که مارو فراموش کرده ظاهرا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من خیلی ضعیفم دوست دارم بمیرم نمیتونم به کسی هم حرفامو بزنم حتی شوهرم چون بیشتر مشکلمون از ش ...

عزیزم میدونم چه میگی منم دیروز انتقالم منفی شد😔واقعا خدا برای بعضیا بدون دردسر بهشون میده ولی ماچی همش باید دنبال دوا درمون باشیم هیچ لذتی هم نمیبریم نه از زندگی نه موقعی که باردار میشیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خب خداروشکر انشاءالله تا آخرش همینجوری خوب وعالی پیش بره وراحت بارتو بذاری زمین برامنم دع ...

سلام عزیزم خوبی.انشاله شنبه صدای قلب نازنینشو بشنوی.منم شنبه میرم سونو .شنبه دقیقه ۳۰روز بعداز انتقالم میشه یعنی منم صدای قلبشو میشنوم؟

سلام عزیزم خوبی.انشاله شنبه صدای قلب نازنینشو بشنوی.منم شنبه میرم سونو .شنبه دقیقه ۳۰روز بعداز انتقا ...

سلام عزیزم فدات بخوبیت...آره عزیزم حتما میشنوی 

شنبه ۳ نفر هستیم برا قلب نی نی هامون میخایم بریم سونو الهی که به حق علی واولادش ۳تامون صدای ناز قلبشونو میشنویم ودکتر میگه همه چی خوب وعالیه برامون 

الهی آمین🤲🏻🤲🏻

بچه ها من خیلی ضعیفم دوست دارم بمیرم نمیتونم به کسی هم حرفامو بزنم حتی شوهرم چون بیشتر مشکلمون از ش ...

اینقدر خودتو اذیت نکن عزیزم همه اونایی که اینجا هستن نمیتونن با کسی حرف بزنن چون کسی درک نمیکنه هممون میایم اینجا حرفامونو میزنیم توام بیا اینجا ،تو ضعیف نیستی کلا این مراحل سخته نگران نباش همه چی درست میشه ،با خود خدا حرف بزن دعا بخون حتما بهت ارامش میده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی.انشاله شنبه صدای قلب نازنینشو بشنوی.منم شنبه میرم سونو .شنبه دقیقه ۳۰روز بعداز انتقا ...

ایجان دلم 

به امید خدا

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
@پروانه   ‍۲۱ عزیزدلم چشم انتظارِ خبرهای خوبت هستیم بانو

منم منتظر پروانه ام شدیدااااا

ماشالا جون از لکه بینیت چخبر بهتری

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...