2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
خدا دختر پسرتو برات حفظ کنه. وای که چقد خوبه اینجا واقعا امروز کلی امید گرفتم 😍😍😍😍

فدات عزیزم

من واقعا بیصبرانه منتظر مامان شدن تو ام😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی انتقالت با کی بود؟ پیله وری؟

یکیشو یاونکی انتقال داد یکیشم پیله وری،،منم ایشالله واسه زایمان میرم همدان پیش پیله وری 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سارا جان شما کیست اندومتریوز داری اصلا بادکش نندازی حواست باشه خوب تست برات 

جدی میگی میخواستم انجام بدم یه ۱۰ روز دیگه. کی بهت گفته؟

خدا خیرت بده به خدا میترسم دیگه از این کارا کنم زینبی جون گفتن اصلا ماساژ روغن سیاهدونه خوب نیست واسه پرولاکتین منم لب مرزه دیگه واقعا میگم همون کارای نرمال و عادی رو بکنم بهتره تا این چیزا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام شما اندومتریوز بودی؟

اره گلم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
جدی میگی میخواستم انجام بدم یه ۱۰ روز دیگه. کی بهت گفته؟ خدا خیرت بده به خدا میترسم دیگه از این کار ...

من سه چهارماه از سیاهدونه روزی سه چهار بار استفاده کردم😂😂😂

😁😁 آخه من پرولاکتینم لب مرزه‌. گرچه منم الان چهار ماهی میشه استفاده کرده بودم

اهان برای پرولاکتین.من قبلا بالا بود دیگه بعدش ازمایش ندادم ببینم اوضاعش چجوری

من فکر کردم برای اندومتریوز بده

اهان برای پرولاکتین.من قبلا بالا بود دیگه بعدش ازمایش ندادم ببینم اوضاعش چجوری من فکر کردم برای اند ...

نه واسه پرولاکتین والا هر چی ادم کمتر بدونه راحت تره.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام نداجون قربونت الحمدالله. نه عزيزم من تا الان دوبار قند ناشتا و دوساعته دادم دوباره اين هفته باي ...

سلام چیکا جون❤ خوبی عزیزم 😘 

نی نی های نازمون چطورن😍😍

من خیلی وقته نیومدم تو این صفحه ، الان چند هفته هستی و کی زایمانت هست ؟