2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046661 بازدید | 684534 پست
سلام سارا جونم آره اومد، البته برق آزمایشگاه رفته بود جون به لبم کردن تا جواب بدن😁 ۲۳۴۵ شده بود، ...

مبارکه عزیزم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی ولی این بتا که عالیه چرا تکرارش میکنی؟؟ من خودم بتام بالا بود گفتن تکرار نمیخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خیلی حالم بد شده ازدیروز دهنم مزه آهن میده معدم انگاراسیدی شده خیلی حس بدیه من اخه تهوع نداشتم ب ...

منم شرایط تو رو دارم الان و نمیدونم طبیعی هست یا نه ولی تو بارداری باید منتظر حالتهای عجیب و غریب باشیم و سعی کن استرس نداشته باشی، من هفته دیگه دوشنبه میرم NT هرچند هفته پیش سلفری رفتم ماما بهم گفت باید NYبرم برای اندازه گیری قسمتهای مختلف جنین، شما کی میرید؟

و خدایی که در این نزدیکیست
نه انتقالم به خاطر لنفوسیت عقب افتاد. کامل نشدم ولی در حال شدنه همیشه با لک بینی شروع میشه همین دلدر ...

انشاالله هرچی خیره همون باشه برات عزیزم انشاالله اینم نشد انتقالت مثبت بشه به حق این ماه عزیز

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

ممنون عزیزم الان با مرکز صحبت کردم گفتن اشکالی نداره هر ساعتی بخوری فقط با آب فراوان طول روزم آب زیاد مصرف کنید

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
آره گلم خیالت راحت اصلا هم نت گردی نکن مهم حفظ تعادل تو تغذیه هست که یبوست نشی  تمام کارشناس ...

سلام زینب جون من ازمایشم ۴۳۵بود بعد ۵ روز شده ۲۱۱۲تو همون ازمایشگاه به نظرت خوب رشد کرده

منم شرایط تو رو دارم الان و نمیدونم طبیعی هست یا نه ولی تو بارداری باید منتظر حالتهای عجیب و غریب با ...

واقعا من فکرمیکنم شایدازدار‌وها باشه من خیلی دارومیخورم

من شنبه ۲۴ام آن تی دارم توی هفته بعد یه روزم باید برم سلفری ولی هنوز وقت نگرفتم شما جواب سلفری تون نیومد؟؟

عزیزم، هر کی تو هر مرحله ای به اونی که جلوتره حسودیش میشه، الان من دوست دارم سریع برم زایمان، میگم و ...

😁😁

آره واقعا، این همه تا اینجا صبر کردیم، بازم صبر کردن یاد نگرفتیم😅😅

سلام فدات شم ماشالله عالیه 😍😍😍😍 به سلامتی تکرارشم خوبه نگران نباش. تبریک مجدد 

مرسی عزیزم❤️

امیدوارم واقعا تکرارش هم خوب باشه

باور کن انقدر هییییچ علائمی ندارم، خودم گاهی شک میکنم😁

مبارکه عزیزم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی ولی این بتا که عالیه چرا تکرارش میکنی؟؟ من خودم بتام ب ...

مرسی عزیزم❤️

نمیدونم والا!

مرکز بهم گفت تکرار هم بده، کلا از اول هم دو تا آزمایش نوشته بودن، مثکه سیستمشونه، به همه میگه

البته منم بدم نیومد، یعنی نمیگفت هم میرفتم میدادم😅😅

مخصوصا که زودتر از ۱۰ روز دیگه نمیگه بیا برای سونو

خواهش میکنم جوابمو بدید اصلا مهمه استرادویل والرات سر ساعت خورد

اینکه نسبتا سر ساعت باشه مهمه مثلا یه روز صبح نخوری یه روز ظهر

ولی اینکه میگی دکترت گفته حتما به دلیلی گفته دیگه، نظر اون مهم تر از نظر ماست😉

ولی به خود منم گفته بودن یکی صبح، یکی ظهر، یکی شب