2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اینقد درد کشیدم یادم نیس پریود بودم یا نه😂 حق داری واقعا سخت بود نه انشاالله شما اینجوری نمیشی ...

فدات بشم 😍😍خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
😁انشالا !چه خوب من غفاریه

انشاالله مثبت میشی عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من امروز خیلی حالم بد بود. 6 روز مونده به موعد پریودم فقط ی دونه لک دیدم. چون تو بارداری های قبلیم ه ...

انتقال دادی مگه عزیزمم؟؟؟ یا طبیعی اقدام داشتی؟؟ انشاالله که مثبتی اگه پریود نشدی نا امید نشو

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات بشم 😍😍خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه

ممنون عزیزممم 

سلام دوستای عزیز منم روز ۱۲ انتقالم، خداروشکر انگار مثبتمسه روزه بی بی چک میذارم مثبت میشه ولی هنوز ...

عزیزم چی شد جواب آزمایشت گلم؟ بتات چند بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@alaae   عزیزم یعنی پریودشدی؟ صبرداشته باش شایدبی‌بی چک خوب نبوده دوباره بزن

کامل نه ولی همیشه همین جوری پریودم شروع میشه کاملا مثل همیشه ام اول با لک بینی و با همین علایم دقیقا.دو مارک  بی بی چک استفاده کردم. ولی خب...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱